Hagearbeid

Skjule din oljetanken i hagen

Innenlandske fyringsolje tanker er avgjørende for mange egenskaper, særlig hytter, som de er brukt til å lagre olje trengs for å varme sitt hjem. Uansett deres nødvendighet, fyringsolje tanker er ikke den mest attraktive objekter i hagen din.

I tillegg til å lage din tank mer estetisk tiltalende, skjule din tank kan også hjelpe for å forhindre olje tyverier.

Her er et par tips om hvordan å skjule olje tank:

Bygge et skur rundt din varme oljetanken. Skjulet må ha store dører slik at hele tanken kan passe, i tilfelle tanken må erstatte, og helst ikke være av en tre konstruksjon i tilfelle brann. Tanken må også være godt opplyst og lett tilgjengelig for fylling, inkludert tilstrekkelig tak høyde. Gjør skjulet større enn nødvendig for akvariet sikrer også det er nok ventilasjon rundt tanken.

Sette en espalier gjerde rundt din oljetanken. Espalier er en fin måte å skjule en tank og kan brukes med hage tema og farger. Kontroller at du har en port eller henrykke på den ene siden slik at tanken er lett tilgjengelig for fylling og vedlikehold. Du kan selv dekke espalier med hengende vinstokker å lage enda mer av en forkledning.

Bygge en mur rundt innenlandske tank. Betong blokker eller sement kan du bygge en mur rundt olje tank, men vær sikker på avreise god plass for ventilasjon rundt tanken. Pass på at du ikke blokkere tanken i som det må være tilgjengelig for føreren å kontrollere før hans levering og for fylling og vedlikehold. Når veggen er på plass, kan du dekorere området med planter; men dette du må flytte disse ut av veien før levering er laget slik at er det ingen fare til levering sjåføren. Potteplanter må flyttes før levering. Hvis noen planter er satt i permanent, trenger de ikke være en høyde som ville hindre levering, og ikke har torner som vil forårsake skade til driveren under levering.

Rundt tanken med høye planter. Du må la nok plass rundt tanken, men planter og busker som holly og boxwood gir god dekning når de er fullvoksen. Grasses som pampasgress er også ganske populær som de ikke tar lang tid å vokse. Potter i planter må flyttes før levering.

Bli kreativ. Hvis du føler deg spesielt kreativ så kan du male din oljetanken - selv om gjort dårlig du kunne tiltrekke enda mer oppmerksomhet til det! Vi har sett alt fra Dougal (Magic Roundabout tegnet) gigantiske vannmeloner og marrows, til Thomas den Tank Engine!

Uansett forkledning du velger, tilgjengelighet og sikkerhet er nøkkelen. Fortell oss din favoritt alternativet nedenfor.