Hagearbeid

Tid å beskjære og plante i februar i Sør-california

Februar ofte den mest regnfulle måneden i året i Sør-California må gartnere planlegge rundt regn dager å beskjære og plante i hagen. Dermed vil gi hager et forsprang på våren.

Anlegget sommeren pærer: Sommer pærer er nå klar til å plante. Pærer som ikke krever en skremmende prosess, for eksempel nederlandske iris, liljer, gladiolus og begonia, kan finnes på din lokale planteskole. Hvis du har vært kjøling blomsterløk i kjøleskapet, trekke dem ut og plante dem. Disse inkluderer tulipaner, crocus, gladiolus, calla lilje, caladium, amaryllis, påskeliljer og riddersporer. Siden gladiolus har slik en kort blomstring syklus, kan du vurdere å plante lyspærer i stadier så din sommerhagen vil alltid ha gladiolus i blomst.

Stopp ugress før de tar tak: En god regn er alt som trengs for ugress vokse. Fjern dem for hånd eller med en hakke før de får altfor stor og gå til frø. Legge til et to-tre tommer lag mulch over weeded området hindrer ugress i retur.

Legge til farge: Det er ingen grunn hvorfor hagen kan være bare en fargerik vinteren som om sommeren. Fyll ut hage bare flekker med blomstrende planter som stemorsblomster, bratsjer, snapdragons, calendulas og primroses. De alle gir god vinter og våren blomstrer.

Spare penger, anlegget fra frø: En enkel måte å spare penger i hagen er å plante fra frø istedet for kjøper eldre planter fra barnehagen. Blomsterfrø som kan plantes nå for våren og sommeren-blomstrer inkluderer Bachelor knapper, California poppy, Baby riddersporer, Ridderspore og urter.

Holde potteplanter vel vannet: med mindre regn er konsekvent, utendørs potteplanter må bli vannet selv om vinteren. Vintersolen og Santa Ana vind kan tørr jord. Hold øye med innendørs planter også. De raskt kan tørke ut, spesielt når ovner brukes eller peis ligger i nærheten.

Oppgradere din hagearbeid utstyr: hagearbeid utstyr vedlikehold er forsømt under prime voksende måneder. Vinteren er en god tid å rydde og skjerpe hagesaks og erstatte belter og olje i trimming og gressklippere så er klar til å gå for våren.

Plante en urtehage: Spice opp mat med ferske vokst urter fra hagen. Urter som kan plantes i februar inkludere gressløk, cilantro, dill, fennikel, mynte og persille.

Fortsette å høste Cool sesongen avlinger: Cool sesongen hager med erter, løk, rødbeter, asparges, salat, brokkoli, tomater og spinat skal produsere grønnsaker nå. For å oppmuntre mer produksjon, hakke grønnsaker daglig. Du har fortsatt tid til å plante enda mer av disse plantene for å nyte grønnsaker godt i våren.