Hagearbeid

De 5 beste hagearbeid verktøyene for begynnelsen gartnere og nye huseiere

Enten det er fra noen ny hagearbeid eller et nytt hus, er et populært spørsmål vi får det er grunnleggende hagearbeid verktøy en skal ha. Så, har vi listet opp de 5 beste hagearbeid verktøy for begynnelsen gartnere og nye huseiere. Det er faktisk mye av hagearbeid verktøy der ute. Avhengig av hvilken type hagearbeid du liker å gjøre, hvorvidt du gjøre din egen landskap vedlikehold, hva slags jord og planter du har og bare hva du liker å gjøre, din rekke verktøy vil ikke alltid være nøyaktig den samme som noen andre. Det er imidlertid noen grunnleggende og svært nødvendig verktøy som hver nybegynner gartner og hus skal ha klar og venter. Disse verktøyene alle spille grunnleggende roller i hagearbeid og landskapsarbeid og er absolutt nødvendig.

Før vi begynner, Merk at vi henvise til ikke-motoriserte håndverktøy. Verktøy som plen traktorer, gressklippere, Luke pisker og andre lignende utstyr er også nødvendig.

* Et par arbeidshansker: Ja, OK. Hvordan grunnleggende skal vi komme hit? Vel, vil noen lang tid landscapers og gartnere vitner til de periodiske tider når glemt hansker var savnet. Hansker hold hendene fra å bli kuttet opp og gravd fra hverandre. De holde huden fra prickles og slitasje for. Og de kan legge til ekstra mye grep når du trenger den. Du trenger ikke ekstra fancy hanskene. Enkel arbeidshansker som har gummi tekstur gripende på håndflatene og undersiden av fingrene med bomull strikk stoff generelt er ideelle. De er vanligvis billig og kommer i store flere pakker. Holde en pakke med disse i uthuset hele tiden. Tyngre gummihansker bli varmt, svett og stinkende, pluss de er aldri bra for presis, delikat arbeid som Luke.

* En god slangen og sprøyta: Hvordan har du tenkt å transportere vann rundt eiendommen din for lett? Vet hvor mye lengden du vil trenge ved å måle før du kjøper. Du kan alltid koble to lengder av slanger sammen. Vinyl slanger bryte ned raskt, så bruke penger på en helt gummi slangen vil betale off - som slangen vil sannsynligvis vare livet ditt. Sprøyta dysene trenger ikke å være dyrt eller fancy. Hvis du har en hage og planlegge på overhead vanning, investere i en solid vanning tryllestaven for å bruke indirekte vann. God wands bruke masse vann raskt i en mild dusj som ikke ødelegge blader, blomster, eller huljern jord og potting jord.

* Leaf rake: en bred, vanligvis lav vekt rake brukt for ikke bare raking høsten blader, men for raking på overflater. Hvis du ikke bruker en pose på din klipperen, vil leaf rake gjøre en god jobb piling opp gresset. Fjern eller spre gressmalingsklaffen organisk mulch med leaf rake. Rake opp brukt blomsterblad fra en stor rhododendron. Og så videre.

* Grunnleggende lov: grunnleggende lov laget av herdet stål og en runde punkt, med en 48 tommer aksel er perfekt for de fleste av dine behov. Du trenger en spade for planting, gjør nye hagen senger, snu kompost, bruke mulches eller jord, grave for reparasjoner rundt i huset eller grave for et nytt utendørs prosjekt, og det kommer hendig for scooping opp hundebæsj. Senere kan du legge til en spade som vil ha et større område scoop for enkel bevegelse mulch, kompost, sand og mer.

* En rekke hånd pruners: en grunnleggende sett med pruners vil hjelpe du trimme og sviske busker og stauder på en svært enkel måte. Fjerne døde og syke tre, død vekst på slutten av hver sesong, fjerne frøet hoder, frukt eller selv blomster for en vase, er grunnleggende pruners et must. Se etter utilitaristisk håndholdt omkjøringsvei kniver. Dette er ett verktøy på vår liste du vil investere i. Et godt sett med pruners at med riktig vedlikehold vil vare i mange, mange år, men ofte kjøres i fjellkjeden $35 til $60.

Det finnes mange flere verktøy og mange er svært nyttig. Dette er 5 grunnleggende hagearbeid verktøy som får de fleste noen Gartner gjennom årstidene og er et utmerket utgangspunkt for å bygge en større verktøyet samling.