Hagearbeid

Hvordan du kan starte en kompost i hagen din

Du kan starte en kompost i hagen din med disse lett å gjøre tips. Alle som har en hage bør være kompostering. Det er veldig enkelt å gjøre og fordelene er mange når det gjelder å forbedre jord og produsere kvalitet frukt, blomster og grønnsaker.

Per definisjon er kompost humus som materiale som nedbryting av organisk materiale. Når vi vokse og fjerne sunn avlinger i hagene våre, fjerne vi også mye av næringsstoffene i jord. For bærekraftig jordbruk å trives, selv i en liten bakgårdshage, må vi erstatte hva vi har tatt ut av jord. God kompost består av elementer som er viktige for produktiv hagearbeid, som nitrogen, kalsium, fosfor, kalium, kalsium, svovel, etc.

Den mest grunnleggende kompostering er bare en haug etablert nær hagen din. Det er to komponenter kreves for å starte din haug. Såkalt, "brune" materiale lastet med karbon som høsten blader, tørket gresset, døde blomster, gamle korn stilker og selv filler avis utgjør del en. Del to består av "grønn" materiale lastet med Nitrogen som vegetabilske kjøkken avfall (unntatt kjøtt), dyr manures fra høner, hester, kyr, etc. og friskt gress utklipp.

Start din haug med liggende minst seks inches av brun materiale på bunnen. På toppen av dette legge et par inches av grønne ca fire fot høy og må du holde hele fuktig. Haugen bør være en solrik beliggenhet som varmen vil akselerere av behandlingsprosessen. Det eneste virkelige arbeidet med å utvikle en produktiv haug er at du må "slå" den hver par uker med en gaffel for å aerate det.. Ikke bli overrasket om litt damp rømming som du snur kompost. Dette er en god ting som oppstår når ressurser begynner å bryte ned.

Hvis du er flittig om å opprettholde din haug vil produsere humus som produkt vi leter etter i et par uker. Det vil også se ryddig og være luktfri. Hvis du har begrenset plass eller er opptatt av utseende, bør du se nærmere kompostering skuffer som finnes på de fleste hagesenter og gjøre det selv butikker. Dette holde materiale og noen faktisk er montert på roterende hjul gjør lufting svært enkelt. Bare rotere trommelen full av decomposing materiale halv sving hver uke og det var på toppen er nå på bunnen.

Komme inn kompostering og du vil gjøre miljøet og din hage mye bra. Lokalt dyrket, bærekraftig og organisk - det er veien å gå!