Hagearbeid

Stor Hagearbeid trender du kan bruke til å oppdatere din hage

Stor Hagearbeid trender er direkte knyttet til økonomien og været forhold. USA er å se en av de største endringene i hvordan folk hage og hvordan huseiere er ikke bare landskapsarbeid men utnytte sine verft.

Med mindre meter blir amerikanske gartnere mer kreative i den begrensede plassen som de kaller sitt eget. Mens resten av verden har gardened i små områder i århundrer, er vi bare lære noen av sine hemmeligheter til å gjøre lite arbeid.

Hagearbeid trender som du kan innlemme i din hage er:

* Innlemme fruktdannelsen skal skje planter i vanlig landskapsarbeid

* Boliger har mindre plenarealer

* Plante tørke tolerant varianter

* Bruke småskala planter for de mindre størrelse meter

* Mer duftende planter i hjem landskap

* Planter med helårig løvverk og interesse

* Plante for loddrett hagearbeid

* Effektiv hagearbeid

Innlemme fruktdannelsen skal skje planter i vanlig landskapsarbeid: Jeg har skrevet om og oppmuntret våre kunder og hage klubbmedlemmer å innlemme fruktdannelsen skal skje planter, for eksempel blackberry, bringebær, blåbær, jordbær og drue, i landskapet for de siste 5 år. Europeere har vokst fruktdannelsen skal skje planter langs siden deres blomstrende busker og blomster i århundrer. Med nye boliger i USA nå har begrenset hage områder og landskapsområder, være normal utviklingen av hagearbeid å innlemme grønnsaker og frukt planter med vanlig hagearbeid busker og blomster. Med hvert år finner vi flere og flere folk å ta en hånd i deres servering ved å dyrke sin egen frukt og grønnsaker.

Boliger har mindre plenarealer: siste årene værforandringer har forårsaket mange kommuner å plassere vann restriksjoner på bruk i sommermånedene. Hvor grønne plener gang eksistert, ser vi nå hovedsakelig brune halm som blader av gress. Ut av frustrasjon, huseiere er å snu til plenen erstatter som bakken dekker, ornamentale gresstyper, urter og andre lav voksende blomstrende stauder.

Plante tørke tolerant varianter: mens plante tørke tolerant planter ofte går hånd i hånd med mindre plass på plenen, vi fortsette å se flere huseiere å legge tørke tolerant busk og flerårige hageplanter i deres vanlige landskapet. Selv huseiere, som ikke er i begrenset vann områder, vil redusere deres landskapets behov for vannet.

Bruke småskala planter: vanlig størrelse trær og busker kan lett overvelde liten målestokk. Aldri før har så mange mindre størrelse anlegget versjoner av mange av lang tid favoritt landskapsarbeid varianter er tilgjengelig. Vi vil se mer huseiere og leilighet bolig både vil oppsøke disse mindre størrelse busker og trær for sine begrenset voksende områder.

Mer duftende planter: enten det er nostalgi eller bare den oppriktige ønske om å stimulere er olfactory, gammeldags blomstrende busker og duftende urter er blitt ganske populær igjen. Huseiere etter gammeldags duftende busker som hortensia, busk roser, mock oransje, lilla og viburnums.

Planter med helårig løvverk og interesse: mindre lommebøker har tvunget å veie sine innkjøp. Kjøpe planter er ikke lenger en impuls situasjon. Tenkning og planlegging nå går til dette kjøpet. Gartnere søker planter som vil gi liv til hagen hele året. Briljant farget planter er populært, spesielt når de varierer gjennom året. Gem farget planter som den nyeste heuchera og hellebore varianter opprette en parade av farger i enhver setting.

Plante for loddrett hagearbeid: vertikal hagearbeid er raskt fanger på i urbane områder spesielt. Mens leilighet bolig med balkonger, leilighet beboere med liten dekk og uteplass og rad hus er gode kandidater for loddrett hagearbeid, kan en gartner opprette en oppover voksende hage hvor som helst.

Effektiv hagearbeid: effektiv hagearbeid blir sterkere som mer og mer hjem gartnere begynne å praktisere teknikker som kompostering, mulching, fylle ut åpne plasser med andre planter og gjenvinning ting fra sine hager. Dette arbeidet vil hjelpe begrense behovet for gjødsel, plantevernmidler, plantevernmidler og supplerende vanning.

Som med mote og arkitektoniske trender, begynner de hovedsakelig i Europa, krysser dammen til vestkysten, deretter til østkysten, gradvis snikende inn resten av landet. Mange trender begynte på denne måten, men på grunn av økonomi og ødeleggende vær, disse trendene vil være fanger mye raskere av nødvendighet.