Hagearbeid

Hvordan lage din egen hemmelige hagen med busk roser og flere som tilbyr uforstyrrethet og skjønnhet

Min familie og jeg bokstavelig talt vokst som hage komponenter. Så overraske det ikke meg å bli spurt, "Hvordan kan jeg øke min egen hemmelige hagen?" Spørsmålet setter umiddelbart meg i tankene rader med fantastisk busk roser i en rekke farger og høyder, hver vokst å skjule noe enda mer imponerende bak.

Selv om jeg ikke ble overrasket, jeg gå tilbake i dype betraktning. En svare ikke så deilig spørsmål med fleipete svar. En må i stedet finne ut før svar bli gitt hva asker betyr, behov og ønsker.

Elementene i en hemmelig hage opprette områder av frist

Blant tingene jeg forestille seg når jeg tenker på min lille jenta dager lesing The Secret Garden er:

* Rart

* Overraskelse

* Magic

* Skjønnhet

* Natur

* Følelse av håp og fred

Oppnå noen eller alle disse elementene krever forståelse av hva trives i din sone, klima og jord. Sol og vann spiller roller, også, selvfølgelig. Men med riktig forståelse av bestemt plass, kan alle brukere opprette dramatisk følelse av skjønnhet og muligheten for at Burnett illustrert så vakkert via ord.

Busk roser representerer håp i sorg

I romanen, en første fokuserer på og død og deretter på potensialet for glede der livet er dyrket, spesielt i en hage, Burnett bruker busk roser som et symbol for håp om en hage representerer. Foreldreløse, unlikable Mary oppdager de hemmelige hagen bak tett veggen av roser som synes å være død, men virkelig bare trenger kjærlig omsorg. En robin, som hun beskriver som "penere enn noe annet i verden" hjelper henne å finne nøkkelen til en liten dør skjult i tett løvverk på roser, og dette avslører langt større mysterium enn man kunne forvente vinrankene å skjule.

Innenfor busk roser, Mary oppdager første Piggene av pære vokst blomster - krokus, påskeliljer, kanskje tulipaner, og bestemmer at hagen er ganske levende hvis forsømt. Nå den ensomme ti år gamle innbiller seg et prosjekt for å underholde seg selv, men hva hagen lover og leverer er langt mer dyptgripende enn underholdning.

Alle fortjener gleden av både et privat sted å meditere og gruble og muligheten til å avsløre i seg selv kreative potensial for voksende noe vidunderlig. Økende ditt eget hemmelige hagen står å koble bedre med planeten, naturen og deg selv.

Din hemmelige hagen dyrker harmoni

Ser tilbake til hemmelige hagen Mary historien revealed bak busk steg veggen, vet jeg hvordan å besvare spørsmålet. For å komme i gang, er det viktig å sette deg selv i høyre ramme i sinnet. Første, tillate deg å forestille seg stor hage mulighet. Neste spør deg selv hva du ville vokse i løpet alle dine egne. Endelig ser fred, ro og magi. Når du føler deg klar til å dyrke vennlighet og medfølelse, harmoni som en hage representerer, fremgangsmåte å dyrke mystikk og personvern i hagen din:

* Velg et område som gir rikelig med plass for hage konstruksjon

* Merke linjene av fremtidige hagen veggen

* Lar en plass for din egen hage port eller dør

* Velg raskt voksende, sykdom roser (jeg anbefaler Oso lett busk roser)

* Plante disse 3 til 4' fra hverandre

* Gjødsle og vann tilsvarende

Når du har plantet rosene, kan du gå videre med andre hage planer. Innenfor området bevoktet av roser, tenk senger av blomster som bringe farge, duft, teksturer og variert blomst ganger til hagen. Blander rotstokker, pærer og webby røttene til en rekke vokse stiler og utvide din blomst sesongen. Med riktig planlegging, vil hemmelige hagen blomstre fra tidlig vår til frost. I enkelte områder, kan helårig blomster være mulig.

Og husk, en liten robin guidet Mary, så husk å plante bær og andre leverandører av mat og habitat. Mat-bærende planter tilbyr vakre blomster, tett løvverk og velsmakende frukter for både dyr og mennesker.