Hagearbeid

Hvorfor bør du plante en mat hage

Du kan mate familien hver dag med organisk dyrket grønnsaker i bare noen få måneder i samme størrelse som en dobbeltseng. Hvis du har noe eiendel inne bakgården, eller du bor i byen og har bare en enkeltseng størrelse til overs, er det enklere enn du tror.

I dag folk er i stand til å få alle ønsket å starte en mat hage som passer på balkongen til en leilighet. Man kan kjøpe beholdere som tappes jord som kreves, eller en kan selv teste kvaliteten på jord laget svært nøyaktige mål.

For mindre enn $50 kan du kjøpe potting jord og beholdere, med noen få dollar brukt på frø du, vil kunne å mate familien din etter noen måneder. Du vil få mye mer enn god helse på grunn av forbedret effektiviteten av stoffskiftet og hvordan kroppen detoxifies selv. Også forhåpentligvis vil du oppdage at "tilkobling" som skapte kroppen millioner år siden.

Våre fordøyelsen er ikke bygget for å fordøye ubehandlet økologisk mat, med 100 år etter oppfinnelsen av useriøs og bearbeidet mat vi fortsatt ser ingen tilpasning til vår evne til å tåle disse giftige onslaughts som går gjennom oss hver dag. Når vi legger våre hender i jord er en mulighet at vi kan finne at 'tilkobling' med vår skaper.

Det er en gjensidighet som du kan føle, selv om det kan ta noen måneder å spise økologisk mat, vil du føle at det er mer enn bare vokser en gulrot eller potet i hagen din mat. Men godt eller dårlig det kan føles for å være ser vokse at du var ansvarlig for, vet du dypt inne at du gjør den "tilkoblingen.

Om du tror på Bibelen eller ikke, metafor for Garden of Eden er noe kan vi vitenskapelig bevise. Noen moderne kostholdsekspert eller ernæringsfysiolog vil fortelle deg å holde deg unna bearbeidet mat og heller spise økologisk mat som er uten giftstoffer.

Paleo kosthold basert på "The Primal Blueprint" skrevet av Mark Sisson har blitt grundig undersøkt bevise at vår genetiske evne til å håndtere bearbeidet mat ikke er får noe bedre. Svært bearbeidet maten vi spiser hver dag hvordan nå vist å forårsake sykdommer kreft og Diabetes som øker hvert år i et urovekkende tempo med diabetes nå raskest voksende sykdommen på planeten.

Den eneste løsningen er å gjøre noe med det slik at vi kan koble til grunnen hvorfor skaperen satt oss her i første omgang. Våre genetisk predisposisjon spise riktig gir oss økt effektivitet når forbruker økologisk mat og helse resultatet blir selvinnlysende.

Grunnleggende grunnlaget som kroppen vår begynte å utvikle seg over millioner av år er bygget på spise mat som kroppen vår er opprinnelig laget for å spise. Det samme kan brukes til å behandle en ny auto-mobil nøyaktig som angitt av produsenten.

En bil vil vare mye lenger hvis behandles riktig, en sunn auto-mobil vil overleve noe usunn dårlig behandlet auto-mobil. Hvis bilen er behandlet riktig som indikert av produsentene det vil vare mye lengre enn ikke omsorg for den.

Hvis vi følger retningslinjene som indikert av vår skaper basert på solid forskning gjort på den beste mat å spise. Med alle toppmoderne vitenskapen vi har tilgjengelig vi fortsatt ikke finne en bedre måte å mate oss enn ved å spise økologisk dyrket mat som indikert av vår skaper. Vitenskapen har fortsatt ikke funnet en bedre måte å mate oss.

Å lage en mat hage skal samtaleemne alle middag på bordene i verden. Det begynner med utdanning og vite at denne "connection" er mulig av bare mate seg selv i den mest effektive måten fordi vi er hva vi spiser.