Hagearbeid

Velge rett hagen skur

Noen ganger leter etter riktig skjulet for hagen din kan være vanskeligere enn man kan forvente. Hvis du ser rundt for en, vil du trolig bli overrasket av valgene tilgjengelige. Det er en hel rekke forskjellige design og materialer for å velge mellom, og kostnadene for hver kan variere. Ved å ikke helt forstå forskjellen mellom hvilke skur er tilgjengelig, kan du føle overveldet når prøver å nå en beslutning. Når du ser på hage røyter vil du vanligvis finne at den mest populære materialet for et skur er tre eller betong.

Når du har nådd beslutningen om å kjøpe en ny skur et godt poeng å vurdere er en base krever. Hvis du tenker å erstatte eksisterende bod, så du må bestemme hvorvidt å oppbevare originalen base eller for en liten avgift og med minimal innsats, en ny kan legges for deg.

Materialet du har skur av avgjørelsen bør dreier hva du må kaste til. Skal det være bare for lagring eller kanskje en workshop? Kanskje du vil både, da en større skur er sannsynligvis nødvendig. Størrelsen på skjulet skal også passe godt inn i tilgjengelig plass. Pass på å ta nøyaktige mål av ulike deler av skjulet. Et godt tips er å sjekke takskjegget ridge høyde av røyter å sørge for at du kan stå i det, og også at det er en brukbar plass å passe inn og flytte rundt komfortabelt.

Så må hva du vurdere når du velger skur:

Er du skal kunne lagre store elementer, vil du trenger for å ta forsiktig mål å sikre at ikke bare alle varene kan lagres, men at du kan også få varene ut med letthet.

Hvis du skal lagre store elementer kan da en konkret shed med doble dører være et godt alternativ. Betong røyter er svært populære på grunn av deres holdbart bygge og stor sikkerhet posten, og med de doble dørene det ville gjøre tilgang til skuret mye enklere.

Paneler som brukes i betong røyter er nesten ugjennomtrengelige som, kombinert med noen gode uPVC Vinduer og dører, betyr elementene blir svært trygt.

En konkret skur gir også bedre sikkerhet fra elementene og tyver enn en typisk tømmer skur. Dette er fordi det er laget av mer robust, vanntett materiale som gjør det mindre utsatt for skade fra elementene. Det er mye sterkere, vil en ny, godt vedlikeholdt betong skur trolig være utilgjengelig for de fleste om ikke alle innbruddstyver.

Betong røyter ikke råtner i motsetning til tre skur, slik at gnagere og andre skadedyr vil kjempe for å få tilgang til en konkret skur sammenlignet med en tre-struktur.

Andre aspekter å vurdere er Vinduer og dører. Noen kaster kommer med windows, og noen ikke. Hvis du vil beholde elementer ut av syne er det lurt ikke å ha noen vinduer, men sørg for at du har tilstrekkelig belysning installert så du kan se når du er inne. Hvis derimot du skal bruke hagen kaste for hjemmenettverk så Vinduer ville være en god idé, kanskje en som åpner til bedre ventilasjon.

Kaste design er også noe å ta hensyn, spesielt skur taket. Den vanligste er toppen, som er to dobbeltsidige skråtak med en ås kjører langs og en Pent, som er flat med en svak skråning slik at regnvann å rømme. Noen mennesker foretrekker det estetiske utseendet på toppen, mens andre foretrekker praktiske og generelt lavere kostnader for Pent. Apex design kan også angis å ha gjennomsiktig tak panel å la naturlig lys, perfekt hvis du ønsker å arbeide i hagen skur.

Når du tenker på plasseringen, må du vurdere tilgang, trær, busker og hagen senger osv. Du bør virkelig sette en skur i et område som er utsatt for tung nedbørsmengder som stående vann kan råtne en vann skur. Selv om en konkret skur er ikke underlagt dette problemet. Prøve å sikre at du har minst to fot av plass rundt alle sidene på skjulet å tillate tilgang for vedlikehold. En tre skur trenger regelmessig behandling av tre, men et konkret skur krever lite eller ingen vedlikehold, noe som betyr at du kan finne mer interessante ting å gjøre med dager av snarere enn maleri skjulet.

Som du kan se er det flere viktige ting å vurdere når du tenker på å kjøpe en hage skur. Beliggenhet, kaste design, bruker og selvfølgelig koster. Ved å ta dette i betraktning når du velger skur kan du unngå problemer i fremtiden.