Hagearbeid

En guide til å kontrollere sopp kjellere i hydroponic hagen

Voksen sopp mygg er helt ufarlig, men larver er det virkelige problemet i enhver hage. Larvene bor i og lever på røttene av planter, til slutt hindrer vekst og utvikling. Røttene blir skadet, kan de råtne og bakterier vil ha et sted å bo.

Voksen kan legge rundt 200 egg i medium under sin 10-dagers levetid, så for å hindre infestation, umiddelbar handling er nødvendig. Larvene drepe sjelden planter, men skadene de forårsaker vil sterkt redusere avkastning og plantene dine samlede vigor

For å kontrollere befolkningen i sopp kjellere, plassere gule klissete feller på alle hage potter. Sopp mygg gå av voksende medium, og hvis du plasserer klissete feller de vil bli tatt før de når mediet. De fanget mygg vil gi deg en idé av infestation nivået, noe som er viktig når bestemme din forebygging strategier fungerer bra.

Her er andre enkle og effektive tips for å kontrollere sopp mygg:

* Installere skjermene på alle dører, Vinduer, kanaler og andre steder i hagen din. Velg finmasket sørge for at alle mygg, inkludert andre vemmelige insektene holdes utenfor hagen din.

* Sterilisere hage verktøy og rekvisita før bruk.

* Før din gå i hagen din, må du endre klærne og vask grundig hendene først.

* Kast alle rotne eller døde plat saker fra rundt og inne din hage. Gjør dette ofte mygg legge egg og elsker å spise våt, råtnende blader, røtter, og annet organisk materiale. Umiddelbart bli kvitt dem ved å plassere dem i en pose og bringe posen fra hydroponic hagen.

* Oppbevare pets ut av hagen din, som de er mulig bærere av sopp mygg og andre uønskede insekter.

* Unngå fylle opp din hydroponic system til et punkt som den voksende medium's overflaten er alltid vått. Det kan være nødvendig å redusere fylle tiden, slik at de ikke fylle opp og våt voksende medium.

* Se til at alle klone eller frøplante du bringe i hagen din er helt fri for skadedyr og sykdommer.

* Hver etter innhøsting, rengjør hydroponics systemet. Kontroller at det er ingen spor av alger, og grundig vask alle beholdere og linjer. Kjør en blanding av 1 unse av 35 prosent Hydrogenperoksid til hver gallon av vann gjennom systemet for en hel dag. Renne den og skyll systemet.