Hagearbeid

Elektrisk trillebår gjennomgang

Siste voksende sesongen jeg fikk muligheten til å bruke, teste og gjennomgå denne awesome elektrisk trillebår fra ElectricWheelbarrows.com. Hvis du har kjent meg eller har vært etter meg lengre tid du vet at jeg er stor, karakteren flagg vinke fan av enkelt hjul, bygging Jackson wheelbarrows. Til poenget selv gi opp "Trillebår Tips og triks".

Men samtidig, jeg er en sann troende i bruk riktig verktøy for jobben, og noen ganger du må flytte store mengder materiale lange avstander, over grove eller myke terreng. Hvis du vil ta din cardio trening til en gal nivå eller en virkelig dødelig nivå for en gammel mann som meg, kan du prøve å skyve en lastet trillebår over en gjørmete hage eller gjennom snøen.

Så selv om jeg er ikke klar og aldri vil bli klar til å gi opp min Jackson trillebår jeg ser massevis av bruker for denne elektriske trillebår som holder mer, krysser ulendt terreng med letthet og vil tillate alle å flytte store mengder materiale bare om noen avstand de skal trygt.

Denne elektriske trillebår ville være et liv saver på en gård for hester eller bare om noen gården for. Flott for haling noen baller av høy eller rense ut boder og haling gjødsel.

Det ville være like verdifulle for landskapsarbeid. Har anlagt over 500 boliger i mine yngre dager jeg hadde aldri handel min enkelt hjulet Jackson for wheeling mulch i sengene fordi det er så lett å manøvrere en enkelt hjul trillebår mellom plantet busker. Men det sikkert ville ha vært fint å ha en av disse elektriske wheelbarrows for å flytte 10 eller 20 kubikk yards med topsoil fra fortauskanten til baksiden av huset, noe vi gjorde mange ganger for hånd.

Merk kraftig traktor type tråkke på dekk og har doble hjul gir deg mer støtte og mer floatation på våt og ujevn grunn. Badekaret er plassert på denne maskinen slik flertallet av vekten er på drivakselen. Badekaret er designet og balansert på maskinen slik at så snart som du slipper dump spaken, badekaret dumper automatisk. Du trenger ikke å kjempe med det, og når du dumpe eller drive maskinen vekten er aldri på ryggen.

Denne maskinen har 10 kubikk fot badekar som er betydelig større enn de fleste bygging wheelbarrows.

Denne maskinen er oppladbart, og har en lang akkumulator bruke life mellom lading.

Du skal kunne bruke det hele dagen uten batteriet nedover. Er det lyser på liten kontrollpanelet slik at du vet når batteriet skyldes for det neste kostnad.

Hvis jeg var fortsatt landskapsarbeid og murstein terrasser og turer som jeg gjorde i gamle dager, ville jeg lage en flat plattform å sette over badekaret så vi kunne sette flere stropper for asfaltering murstein på plattformen for å flytte dem rundt på baksiden av huset eller hvor vi arbeider. Hvis du har selv gjennomført 11 murstein i en murstein stropp hele dagen, en stropp i hver hånd, vet du hva sant ryggsmerter handler om. Denne maskinen kan lett gjøre jobben 100 ganger lettere og det ville være mye mer ergonomisk korrekte enn å ha alle vekt på ryggraden.

Denne maskinen ville være awesome for haling stein eller våt betong på steder hvor sement lastebilen ikke er sannsynlig å gå. Det ville være verdt sin vekt i gull for det!

Alt i alt tror jeg dette er en godt bygget, godt designet stykke utstyret hvis du har et program der du kan sette en av disse maskinene du bruker.