Hagearbeid

Bekvemmeligheten av å ha en kjøkkenhage i hagen din

Vokst rett utenfor hjemmet, kan bekvemmeligheten av å ha en kjøkkenhage i din bakgård være veldig tidsbesparende. I dagens verden av store supermarkeder, de fleste har ikke kjøkken hager lenger og alle slags matvarer er tilgjengelig året rundt uten direkte innsats av har vokst seg. Til tross for denne fristelsen, bekvemmeligheten av å ha en kjøkkenhage er fortsatt svært reell, og før du har prøvd en hjemmelaget oregano deliciousness i din Pastasaus som ble plukket rett utenfor bakdøren, du kan ikke innse hva du mangler.

Det er noen innledende arbeidet og investeringer involvert i en hage, men være svært enkel og ikke mye arbeid eller investering. Du kan investere i å utforme et lite område og har anlagt for å opprette en vakker bakgårdshage, eller du kan kjøpe et par store potter og har dem satt rett utenfor bakdøren for enkel tilgang. Hva mer viktig om din kjøkkenhage er hva du velger å vokse.

Mange med kjøkken hager velger å vokse urt planter som de ville regelmessig kjøper på matbutikken. Dette er særlig populær blant innvandrere fra andre land. De ofte få eller bestille frø fra deres eget hjemland og vokse dem her i sine kjøkken hager slik at de kan fortsette å nyte mange av de samme matvarerne som de grunnlag i sine hjemland. For eksempel italienske innvandrere har hager fylt med krydder og grønnsaker som de brukte i Italia i deres daglige matlaging og å supplere hva de kjøpte her. Asiater brakte over frø av bitter melon og ulike kål for stifter i matlaging deres. Mange hybrid retter er gjort slik og stifter i amerikansk matlaging i dag.

Igangsetting flerårige urter og flerårige grønnsaker som er utrolig lett å dyrke avlinger anbefales. Rosmarin, gressløk, oregano, timian, salvie, rabarbra og asparges gjør en god base for å legge til årlige urter og grønnsaker. Disse base urter vil bære noen kokk gjennom mange retter sommeren gjennom vinteren. Supplert årlige urter kan høstes og frosset eller tørket av sesonger.

Sesongbaserte grønnsaker som er populære med kjøkken hager er tomater. Som den landene mest populære hage grønnsaker gjør tomat ryggraden i de fleste kjøkken hager og med god grunn. Klar rett ut av vintreet sommeren, tomater er en virkelig godbit frisk fra bakgården! De smaker mye søtere og balansert enn matbutikk tomater med arvestykke vekkelse tomater er også vakker og variert i form og teksturer.

Peppers er en annen bakgård hagen favoritt. De også lett kan bevart og likte frisk, og voksende din egen paprika vil spare masse penger på innkjøp. Hvis du har aldri likte helsefordeler og brukervennlighet voksende deilig bør fersk paprika før du. Selv kjøkken hager langt kan Nord nyte en avling av søt paprika med høyre varianter vokst. Både tomater og paprika er så lett dyrkes i containere som i bakken.

Salat og andre greener er en annen stor sesongmessige kjøkkenhage tillegg. Det finnes mange typer salat med mange smaker, hvorav mange kan du vanligvis bare finner i fancy dyre restauranter. Vokse dem selv hjemme og nyte gourmet rett utenfor bakdøren billig! Andre sesongmessige grønnsaker som swiss chard, sunn spinat, kål og microgreens er alle dyre fra butikken også, og er så lett å vokse hjemme. Spare penger på dagligvarer shopping ved å dyrke din egen greener.

I dag familier spiser sunnere og er mer opptatt av kvalitet og smak av maten. Hvis du fortsatt ikke sikker på om bekvemmeligheten av en kjøkkenhage, prøve voksende noen planter i beholdere og sjekk din familie hvor enkelt plukke friske urter for å legge til familien måltid. Barn elsker vokser og høsting disse matvarene og kjøkkenhagen kan bli et prosjekt for hele familien!