Hagearbeid

Hvor å kvitte seg med japansk biller og grubs i plenen

Først er det viktig å gjøre tilkoblingen som hvit grubs i plenen vil luke i japansk biller og hvis du har japanske biller vil de legger egg i plenen som slå til hvit grubs.

Japansk biller kan alvorlig skade din roser og andre planter i landskapet fordi de lever på og kan nesten helt defoliate noen planter.

De hvite grubs ødelegge plenen!

De lever på røttene av gresset nær overflaten. Skaden vanligvis dukker opp når det er varmt og tørt fordi uten en god rotsystem gress i plenen starter døende. Skadede områder i plenen føler svampete når du går på gresset på grunn av tunneling som finner sted under overflaten. Hvis skaden er omfattende kan gresset trekkes som teppe fordi røttene har vært chewed av.

Skunks, kråker, Grubs og andre Critters grave opp plenen for å få på grubs. Høsten når skunks instinktivt pakker bort maten til fatten opp for vinteren kan de ødelegge en plen i en natt hvis den har en tung grub infestation. Se etter små hull i din blomsterbed. Det betyr vanligvis at fuglene har gravd for grubs.

I sommermånedene når jorda er varme er grubs vanligvis en dybde på 2" eller mindre. Som vinteren nærmer seg de gå dypere i jorden og bli nesten inaktiv. Så snart våren kommer og jord temperaturen øke de flytte tilbake til overflaten og starte mate på røttene av plenen igjen.

De spise bort for en annen 4 til 6 uker, så dukker opp fra jorden som voksne japansk biller og begynner fôring på landskapet. Som de sluke landskapet begynner de å legge grupper av egg. Vanligvis 20 til 60 egg totalt per kvinnelige bille. Og livssyklusen starter over igjen.

Du kan løfte områder av torv i plenen der du tror du kan ha hvite grub infestation og se etter grubs. De er hvit i farge og varierer i størrelse fra 1/2" 1" lang. Hvis du har mer at 6 grubs per kvadratfot er det på tide å tenke på en måte å kontrollere dem.

Hvis du velger en kjemisk kontroll finnes flere produkter på markedet og den beste tiden å bruke dem er slutten av August og begynnelsen av September. De hvite grubs er mye enklere å kontrollere når de er mindre og nærmere overflaten av jorda.

Biologisk kontroll av hvite japanske bille grubs kan oppnås ved å bruke insekt parasittiske Rundormer arten Heterorhabditis bacteriophora. Du kan kjøpe disse nematoder under en rekke forskjellige handel navn.

En annen biologisk kontroll er melkeaktig Spore som er faktisk bakterien pacenibacillus popillae. Men dette er en langsiktig tilnærming og kan ta år for spore til spredt over plenen. Det faktisk krever for å innta spores og så når de dør deres carcass blir del av kontrollen for å spre spores gjennom plenen.

Japanske bille feller! Fungerer de? Vel... juryen er fortsatt ute. De fleste overlappinger brukes både sex lure som tiltrekker mannlige biller og søte lukter lokke som begge kjønn. Uten tvil disse feller tiltrekke mye biller, men noen forskning viser at de tiltrekker mer biller til området i fellen enn de faktisk fange. Det betyr at planter i banen til fellen kan lide mer skade.

Hvis du bruker feller sted nær dem kanten av eiendommen og godt fra planter som er skadet av japansk biller.

Siden det er en biologisk kontroll som naturlig foregår uten inngripen det er anbefale at du bare vurdere kjemiske kontroll når infestation er alvorlig fordi kjemikalier forstyrre den naturlige prosessen med kontroll.

Jeg håper det jeg har gitt deg her hjelper. Det er forvirrende.