Hagearbeid

Tre stubbe fjerning

Tre stubbe fjerningsinstruksjoner som gjør en svært vanskelig, om ikke en umulig jobb, håndterbare.

Jeg tilbrakte 20 år re landskapsarbeid hjem. Vi pleide å re liggende tre hjem uka, og vi gjorde alt dette arbeidet på kvelder og lørdager fordi jeg jobbet en fulltidsjobb. Jeg aner ikke hvor mange hjem jeg re-anlagt gjennom årene, men hvor er godt over 500. Hver og en av de re landskapsarbeid jobber hadde overgrodd landskapsarbeid som måtte fjernes før vi kunne begynner faktisk landskapsarbeid jobben.

Det betydde at dusinvis og dusinvis av treet stumper og store stubber fra overgrodd buskas måtte fjernes.

Selvfølgelig county visdom sier at du bare sikkerhetskopiere Bubba's pickup lastebil, bryte en kjede rundt stump og drive vekk så fort du kan. Jeg skal innrømme, jeg har gjort. Does den arbeide? Slags. Men det er også en fin måte å virkelig rive opp en plukke opp lastebil, ødelegge plenen og muligens skade huset.

Derfor er det ikke så lurt. Spesielt når du gjør arbeidet på noens hus som jeg gjorde.

Så gjennom årene videreutviklet vi en teknikk for å fjerne disse stumper for hånd. Tre stubbe fjerning av hånd med feil verktøy er en umulig oppgave. Tre stubbe fjerning med de riktige verktøyene er gjennomførbart. Jeg vil ikke si det er lett arbeid fordi det ikke. Men hvis du bruker de riktige verktøyene og riktig teknikk du trenger ikke å belaste ryggen og ødelegge dine verktøy. Det er mer av en metodisk prosessen graving rundt treet stubben med en god barnehage grave spade og bruke liggende bar, også kjent som et strå for å kutte røttene som du støter på dem mens grave.

Hemmeligheten er å starte fra stump. Hvis du begynner å arbeide vises for tett i stampe store tunge røtter som vil være for vanskelig å håndtere. Så hvis du starter litt lenger og bare starte grave en liten grøft rundt stump med spade, så gå rundt i grøften du akkurat gravde med strå bar å kutte røttene som spade ikke kuttet, så mer grovarbeidet, så mer landskap bar arbeide, vil at trestubbe komme ut av bakken. Ikke press og bøy opp verktøy. Bruk til å kutte røttene. Nysgjerrige vil ikke få deg overalt og verktøy vil bli ødelagt.

Jeg har vært lærer denne teknikken på Internett for en rekke år nå og folk skrive til meg hele tiden og fortelle meg hvor godt det fungerte for dem.

Happy grave! -Mike