Hagearbeid

Hvordan naturlig avhende ugress

Det er nesten våren, så det store spørsmålet er hva du skal gjøre først?

Ta en betrakte din stauder. Har de en masse død løvverk på dem fortsatt fra i fjor? Hvis ja, kutt eller trekke den av. Rydde opp alle siste år vekst så ny vekst vil se ren og frisk.

Kvitte seg med alle ugress i hager. Ja, ja, jeg vet, det er ikke morsomt, men hvis du får dem ut alle nå kan du vedlikeholde en Luke gratis hage hele sesongen lang. Vel, nesten Luke gratis. Luke kontroll er en alle sommer oppgave, men det bør ikke være vanskelig eller overveldende.

Fleste mislykkes på Luke kontroll fordi de aldri få det helt under kontroll. Så er her hva du gjør. Start løsne jord og fjerne alle eksisterende ugress. Deretter satte avisen minst 8 sider tykk og dekke det med om 2 mulch. Du kan også bruke brunt papir dagligvarer poser, de fungerer fint!

Jeg liker ikke disse Luke barriere stoffer som du kan kjøpe i butikkene hage fordi... da jeg var i virksomhet landskapsforming jeg trakk ut miles av at ting. Hvorfor gjorde vi trekke det? Fordi det var fryktelige rot med ugress vokse opp gjennom det! Du kunne ikke trekke ugress fordi de var sammenfiltret opp i såkalte Luke barriere materiale.

Det er derfor jeg liker avis eller papir poser. De går bort! Og det er veldig viktig i hager. Ikke Legg ting i det som ikke vil forsvinne. Avisen og mulch er biologisk nedbrytbart.

Hva med alle magiske Luke kontroll drikker som du kan kjøpe? Fungerer de? Ja gjør de. Men folk flest bruke ikke dem riktig slik at de får virkelig dårlige resultater. Produkter som Preen og andre pre emergent Luke kontroll produkter er bare, før emergent. Det betyr at de eneste kontrollen Luke frø. Det er viktig å kontrollere ugressfrø, men hvis du ikke har alle eksisterende ugress og Luke røtter under kontroll først pre emergent Luke kontroll er dømt fra starten.

Så har du å helt fjerne alle eksisterende ugress fra hager deretter bruker pre emergent Luke kontroll formlene. Jeg anbefaler likevel avisen fordi pre emergent Luke kontrollene ikke vil kontrollere ugress som kommer fra røttene igjen i bakken. Den eneste måten å kontrollere ugress røttene fra voksende er å sulte dem for sollys du gjøre det med avisen og mulch. Hvis de ikke kan få sollys kan ikke de vokse.