Hagearbeid

Er det for varmt for tidlig? Hvordan vil det påvirke våre planter?

Jeg ikke skal sukker frakken dette.

Jeg bekymret dypt om dette virkelig, virkelig varme været tidlig på året. Det er vakkert utenfor. Brukt litt tid på porch i går. Det var virkelig, virkelig fin ut. Pam, min kone, hadde en kneoperasjon og er bare to dager ut av sykehuset, men selv hun gjorde det til på trammen for en stund. Hennes far vet at jeg er litt overveldet nå så han bestemte å rake opp lite grenene under våre Golden krøller piletre treet som er leafing ut! Det har blader!

Min far i loven vil være 84 i mai, og han er raking opp min plenen! Han elsker bare å hjelpe og det er alt han visste for å gjøre. Han er en bra fyr.

Min nabo har snø fontenen gråt kirsebær som vil være i full blomst senere i dag eller i morgen. Knoppene på min japanske maples er hevelse.

Dette er ikke bra så langt som jeg er bekymret. I all ærlighet, er jeg dypt bekymret. Men som jeg var fretting om det denne morgenen Pam minnet meg på at det ikke er en ting jeg kan gjøre med det.

Så hva er faren?

Frost påvirke vanligvis ikke de fleste hardfør busker som startet leafing. Men en hard fryse, under 32 grader F. kan være ødeleggende, og hvis vi kan gjøre det til midten av kan uten en hard fryse som vil være noe mindre enn et lite mirakel spør du meg. Tross alt, er her i nordlige Ohio temperaturer i tjueårene ganske vanlig i April. Så hvis vi noen hvordan dodge som, må vi takke våre heldig stjerner.

Så... Hvordan beskytter vi planter fra fryse eller frost skade når de har startet å blad ut? Noen ting vi kan beskytte, andre vi ikke. Bakken er varmt. Vi kan dra nytte av det å beskytte blomster, planter og lave busker som voksende bakken varme er en nyttig ting å ha. Hvis du mistenker frost eller selv en vanskelig fryse du bør dekke noen planter som er du opptatt. Ikke bruk klar plast hele når sola skinner er. Det klare plasten vil bare skape mer varme. Men tepper, tarps og drop kluter fungerer fint. Så frost tepper hvis du tilfeldigvis har noen eller får dem.

Dekke plantene helt og vekten ned kantene som dekker. Ikke bare er du prøver å beskytte toppen av anlegget fra luften temperaturer eller frost, men du også prøver å fange så mye bakken varme som du kan opprette en mikro miljøet rundt planter.

Små trær og busker i landskapet kan også dekkes. Hvorvidt du kan dekke dem til punktet at du kan gjøre det samme og felle i bakken varmen er egentlig avhengig av størrelsen på dekselet bruker du. Men bare dekker blomster og blader vil beskytte dem mot frost. En hard fryse som varer mer enn en time eller to du kanskje ikke kunne beskytte seg fra det.

Andre planter og høyere trærne i hagen din, er det noe du kan gjøre?

Når planter blir dekket med et belegg av frost du kan faktisk ta en hageslange og skyll frost av planter og dette faktisk hjelper. Ofte med frost skaden oppstår når solen kommer og treff frost dekket blader eller blomstrer. Frost selv ikke den faktiske skaden. Det er sol gjennom frost som brenner planter.

Men du må starte dette skylling prosessen før solen kommer. Du må gjøre det før solen kommer.

Her holder jordbær dyrkere vanning linjer definert i feltene jordbær akkurat for det formålet. Når de tror det er en sjanse for frost over natten er de opp på 4:00 am å starte vannet renner. Ofte er ganger jordbær planter helt dekket av is fra rennende vann. Men de bare beholde påføring vannet før den varmes opp nok at isen smelter og jordbær blomstrer er trygt for en annen dag.

Drue bønder faktisk ta gamle fly motorer og montere dem på en stand på slutten av sine felt, og når de tror det skal være frost de går ut midt på natten og brann opp disse motorer, med fly Propeller, opprette vind over vinden å holde frost seg i.

Så når du går for å kjøpe noen jordbær denne sommeren eller druer i høst, og prisen synes høy, tenke på alt bøndene gjør at de har en fruktdyrkingslandet å selge.

Så... prøver hvis du tror noen av planter i landskapet kan bli skadet av frost eller en fryse, å dekke dem. Hvis du ikke kan dekke dem få der ute før solen kommer og skyll frost bort.

Og nå har vi alle å holde fingrene krysset. Disse plantene er leafing altfor snart.

Jeg er dypt bekymret og noen hva maktesløs. Slik er natur. Og natur gjør så mye for oss at vi bør være takknemlig for, vi må bare rulle med dette og gjøre best av det.

Og det er derfor jeg elsker voksende planter. Fordi uansett hva som skjer jeg alltid har en stor tilførsel av planter som imponere og forbause meg daglig.

Som alltid, bli inspirert!

-Mike McGroarty