Hagearbeid

Nikko blå hortensia - voksende, spre og gjøre dem blomstre

Nikko blå hortensia. Hva er hemmeligheten til å gjøre dem blomstre?

Jeg tror jeg har oppdaget hemmeligheten til å gjøre Nikko blå hortensia blomstre som gale.

Forlate dem alene! virkelig. Avslutt fiksing og triksing med plantene dine prøver å gi dem hver lille ting de trenger. Hva de egentlig trenger er god jord, og tilstrekkelig mengde, men ikke over overflod av vann og litt sol. Det handler om det. Avslutt gjødsling dem og helle alle typer påfunn på dem.

De vet hva de skal gjøre. De er genetisk kablet for å gjøre en ting og bare en ting. Gjøre blader og gjøre blomster! OK, så det er to ting. Men de vet at. De trenger ikke du stikke nesen i sin virksomhet. Hvis du gir dem de tre tingene nevnt ovenfor og forlate dem vil alene de vokse og blomstre.

Når bør jeg Trim eller beskjære min Nikko blå hortensia?

Derfor fleste si å beskjære det rett etter det blomstrer Nikko blå er i macrophylla familien av hortensia. Det er stor råd og du bør følge det, men denne våren jeg oppdaget noe som har meg litt forvirret. Jeg kjøpte omtrent 50 Nikko Blues denne våren. De var i felten og ble gravd bare en tad sent. På toppen av at tror jeg de fikk tazed av litt frost. Det er et nytt hagearbeid begrep, Tazed. Med andre ord, de ser ikke så bra, og var ganske tiltalende.

Så bestemte jeg å rense dem hardt, selv om det var midten av mai.

hva har skjedd? Etter at de var beskjæres de spyles ut med vakre nye vekst og så begynte blomstrende som gal! Ikke bare gjorde jeg Beskjær dem i midten av mai, jeg kuttet dem tilbake hardt.

Jeg har sagt det før og jeg er sikker på at jeg sier det mange, mange ganger i fremtiden.

Avslutt fiksing og triksing med plantene dine!

De trenger ikke alle disse store kjøpt påfunn å gjøre dem gjøre dette eller gjøre, synge og danse og hoppe over månen. De trenger bare det! De trenger god jord som drenerer godt, vann regelmessig og solskinn. Det er det de trenger. Det er alt de trenger.

Mike! Løgner, løgner bukser på brann!

Du sa du befruktet disse hortensia i juni! Du forteller meg ikke å befrukte og du er gjødsling. Du Fortell meg en ting, og så du gjør noe annet selv. Hva gir Mike?

Great spørsmål! Du fanget meg. Dette er veldig viktig for deg å forstå. Planter i mitt landskap ikke bli befruktet noensinne. Bortsett fra kanskje rosene fordi hvis og når jeg husker å gjøre det jeg spray dem med Bayer 3-1 inneholder Rose og blomst Spray og som noen gjødsel. Alle andre planter i mitt landskap ikke bli befruktet noensinne. De har ikke blitt befruktet siden jeg kjøpte dem.

Hvorfor ingen gjødsel for planter i mitt landskap? De trenger bare den. De gjør helt fint uten den.

Hvorfor jeg befrukte plantene i beholdere?

Planter som dyrkes i barnehagen i beholdere er dyrket i det som kalles en jord-mindre voksende blanding. Med andre ord, jord i potten er ikke jord hele og den inneholder ikke noen jord. Det er vanligvis en kombinasjon av bark mikser. Det er mange grunner til dette en stor en er drenering. Disse bark mikser renne virkelig godt. Men det betyr at mye av næringsstoffer er å bli vasket bort før de kan bli absorbert av anlegget. Disse jord-mindre mikser er veldig lav i næringsstoffer til å begynne med. Så må planter dyrkes i containere befruktes. Planter i et landskap har ikke å bli befruktet. Jeg håper det er fornuftig.

Hvordan gjør jeg min Nikko blå hortensia blå?

Hvis din Nikko blå er ikke blå eller blå nok kan du legge til aluminium sulfat jord og den må blomstrer mer blå i fargen. Du kan få aluminet Sulfate på noen fullservice hage senter.

Hvordan du overføre hortensia?

De fleste hortensia er lett å utbre hvis du gjør dem sommeren med myk ny vekst. Ikke våren og sommeren. Midten av juni eller senere.

Så Hva lærte vi fra denne artikkelen?

Avslutt fiksing og triksing med planter. Bare la dem være planter. De vet hva de skal gjøre. Økende alle sammen for å arbeide med blomsterknopper for planter å gjøre en blomst knopp at de har eller nesten sluttet. Men hvis du er dumping alle slags prestasjonsfremmende påfunn på dem de ikke avta og lage blomster. Det er som du holder gasspedalen helt til gulvet og deretter prøver å slå hjørnet. Det bare ikke til å fungere!