Hagearbeid

Hvorfor må jeg hevet senger? trenger jeg hevet senger?

Det er tre hovedgrunner for å bygge opp senger.

1. for ting som vegetabilsk hagearbeid har et hevet sengen kan ta noen av stresset av eller tilbake hvis du har en svak rygg. Men selvfølgelig, bygge et hevet sengen vanligvis krever noen fungerer så det ikke er noe du vil gjøre hvis du ikke må. Men hvis det er nesten umulig å få ned at lav eller ikke bra for deg å knele, og har noen hjelpe du bygge et hevet sengen kan være beste i verden for deg.

2. en dårlig jord! Hvis du har virkelig dårlig jordsmonn inne din gårdsplass og planter bare ikke vokser så bra, kan bygge et hevet sengen du fylle den sengen med rik jord som er lastet med organisk materiale. Hvis du har virkelig god jord i hevet sengen som drenerer godt kan vann etter behov og ikke vær bekymret ting for å bli våt, eller verre, bor våt for lenge. Når installere landskap, og jeg har anlagte godt over 500 boliger i min karriere, hevet jeg alltid senger for disse to grunner. I mange tilfeller er jord dårlig, så jeg vil fin jord til å plante i så landskapet plantene trives. For det andre er den estetiske appellen som et hevet sengen gir.

Estetikk.

3. en av de viktigste grunnene vi oppretter hevet senger når landskapsarbeid er fordi når sengen er hevet kan du gjøre en bedre jobb med å vise fram den vakre planter i landskapet. Hvis du bare merke en seng rundt huset og plante busker mister trappetrinn god landskapsarbeid. Du bør se på landskapsforming som et sett med. Fra gaten det første trinnet er plenen, andre er hevet sengen, tredje lav vokse busker i selve foran av landskapet, fjerde mediet vokse busker i landskapet planting og femte blir de høyere busker i ryggen landskapet.

Er hevet senger alltid en god idé?

Nei er de ikke. Jeg vet som kan komme som et sjokk for mange folk, men hevet senger er ikke alltid en god idé og noen ganger de er en forferdelig idé. Hvorfor er det?

Kaldt vær!

En av tingene som vi kommer til å forstå raskt i barnehager bransjen er at den om vinteren jorden er varm og luften er kaldt. Jo nærmere du kan holde ting til jorden, varmere de området. Vi har aldri satt planter på paller eller andre hevet område for vinteren. Vi vil bunnen av beholderne berøre jorden. Det gjør hele forskjellen i verden.

I min barnehage jeg har faktisk en under bakken bunker at jeg gravde og for å lagre bare rot planter vinteren. Det er ikke så stor, sannsynligvis ca 8' lang og 36" bred og bare 24" 30 "dyp, men når jeg setter ting i de fryser det.

Så gjøre en mental notis av det. Jorden er varmt. Jo lenger du kommer fra overflaten av jorden, det kaldere er. Og den tørrere de er!

Om vinteren tørr er ikke bra.

Det er en annen ting du bør vite. Vinteren trenger planter å være hydrert. Det er derfor de er alltid mye bedre utenfor i et beskyttet område enn i et skur eller en garasje. Tro det eller ei, er luften inne i en bygning mye tørrere enn uteluft. Og jeg snakker om en Unheated bygning. Det er fortsatt tørre.

Jo nærmere jorden varmere plantene er, og jo mer fuktig de er. De sånn. Det gjør dem glade.

Et hevet sengen, kan være for høy?

Teknisk, et hevet sengen kan være for høy. Det setter plantene i fare fordi de kan tørke ut mer enkelt og de vil fryse hardere, gå gjennom fryse tine syklusen oftere.

Dra nytte av bakken varme.

Ikke ser over hvor mye problemer jeg går for å dra nytte av bakken varme her i barnehagen. Alle våre beholdere er under klasse fordi jeg ikke dekker dem for vinteren. Men igjen, min jord avløp, så jeg vet de ikke for våt. Alle våre containere sitter på bakken, aldri opp på en hevet overflate av noe slag. Jeg ofte kjøpe planter vinteren som blir sendt til meg bare rot, de gå under jorden så de kan fryse.