Hagearbeid

Hagearbeid tips for nybegynner

Vegetabilsk hagearbeid kan være en fantastisk hobby som noen kan starte uansett alder. Vanligvis når folk begynner denne hobbyen bli de raskt hekta på den. Selv om det er enkelt, er det mange ting som du trenger å vite hvis du ta på hagearbeid alvorlig. Du bør gjøre for å utdanne deg selv og øke kunnskapene dine om å bli en god gartner. Heldigvis finnes det mange måter tilgjengelig nå hvor du kan skaffe den nødvendige kunnskapen.

I denne artikkelen skal vi diskutere noen viktige punkter når du bare starter med vegetabilsk hagearbeid. Jeg skal også nevne noen andre kilder hvor du kan få mer informasjon.

1. Bestem hva grønnsaker vil vokse. Trenger du varme været for noen grønnsaker mens andre trenger kaldere klima. Så kan stedet hvor du bo og sesongen spille en viktig rolle i å velge grønnsaker du vil vokse. Kål, salat og erter trenger kjøligere klima. Disse vegetabilsk planter bør få tilstrekkelig mengde tid til å modnes før været blir varm ellers de kan dø eller frø for tidlig. På den annen side, vokse tomater, agurk og sukkermais godt i varme klima. De trenger gjennomsnittlig temperaturer mellom 60-95 grader Fahrenheit.

2. Når du har valgt en grønnsak, er neste trinn å forskning jordkvalitet hjemme der du vil plante vegetabilske. Du må sørge for at jorda er virkelig egner seg for vegetabilsk du prøver å vokse.

3. etter å ha bekreftet betingelsen jord, ville neste skritt være å bestemme et passende sted i hagen din. Stedet du velger for planting grønnsaker bør være slik at det ikke skal føre forstyrrelser eller problemer for deg eller andre familiemedlemmer.

For det andre motta stedet en god mengde solskinn og tilstrekkelig vind. Hagen ideelt motta 6-8 timer sollys hver dag. Sollys gir energi til planter å konvertere karbondioksid til sukker som de bruker for mat. Hvis de ikke mottar tilstrekkelig sollys, kan de ikke gi frukt selv om plantene ser grønn og sunn. Gulrøtter, tomater, reddiker og rødbeter trenger minst 6-8 timer med lys hver dag. Planter som salat, som er bare for sine blader, kan vokse pent i skyggen og trenger ikke direkte lys fra solen. Faktisk kan de trenger noen beskyttelse Hvis solen er for lyse og skinnende.

4. Når du starter en hage og prøve å opprettholde det, kan det oppstå forskjellige problemer fra tid til annen. Du må få kunnskap om hvordan å opprettholde din hage og hvilke skritt er behøvde å forhindre plantene fra skade. Hvis du kjenner noen som har erfaring i hagearbeid, kan du ta hjelp av vedkommende. Hvis ikke, må du gjøre forskning selv. Google kan være din beste venn når du er på utkikk etter en løsning på et bestemt problem.

Du kan også få tak i et par gode bøker om hagearbeid. Du kan bla gjennom hundrevis av bøker på Amazon. Du kan selv lese blogger om dette emnet der Hagearbeid eksperter dele sine tips og teknikker. YouTube er en fantastisk kilde for folk som er visuelle elever som foretrekker å se i stedet for lesing.