Hagearbeid

Tenker grønt

Siden starten av ozonlaget skremme tenker grønt gikk fra er å være en off-beat subkultur til noe som har nå blitt "kult", og i enkelte land selv økonomisk belønnet. Det er mange eksempler der grønne tenkning kan hjelpe kroppen din i tillegg til din bankkonto.

Et godt eksempel er der noen stater i USA og enkelte land vil belønne tillegg av noen elektrisitet som kommer fra en husholdning. Etter installere kostbar solar oppvarming på suburban taket betaler regjeringen for overflødig produsert etter huset har brukt det er nødvendig.

Tenker grønt kan gjøre en forskjell når vi tenker på lovene som startet ødelegger ozonlaget. Det er et perfekt eksempel på hvordan å endre disse lovene har startet reparasjon av ozonlaget som kan nå ses av observatører.

Det betyr at avgjørelsene våre ledere gjør i dag vil påvirke neste generasjon og vann er nå anerkjent som de fleste kostbar handelsvaren vi har på planeten vår tross kappløpet om olje og gull. Eksperter alle enige om at den neste verdenskrigen vil trolig være over vannet.

Dessverre er tenker grønt tatt ut av Joe Public hender når vi tenker på fracking lover som har gått. Det finnes over 160 land som har utestengt fracking naturgass på grunn av grunnvann som det giftstoff.

Fracking ødelegger det dyrebare underjordisk vannet som de bruker vann for å hente noe gass fra rock av bore hull og fylle den med utvidelse materiale som liksom utgivelser gassen. Det er blandingen denne utvidelsen materiale som de blande i dette vannet som drenerer til underjordiske vannet og påvirker alle andre vannet.

Levere lover om hvordan å behandle miljøet til Joe Public hjelper ikke enten som mitt land bruker millioner av dollar i året prøver å stoppe krypskyting av neshorn. Mitt land har mistet nesten 600 neshorn i år på grunn av nådeløse angrep av grådige poaches som vil gjøre noe for pengene.

Vurdere sjansene for våre barnebarn å se en live neshorn er svært liten og dette er penger på dette. Til en pris på nesten halvparten er en million dollar for ett kilo Rhino horn det slett ingen måte å stoppe det. Men noen kreative tenkere har tilbød en løsning.

De fleste av Rhino horn, etter neshorn er slaktet av maskingevær brann fra helikopter krypskytter sager av hornet før blodet er kaldt. Hornet deretter smuglet ut og selges i Kina, Indonesia og Vietnam. Det er en gruppe av spillet rancher bruker mye penger beskytte deres neshorn fra krypskyttere som tilbyr et alternativ.

Det startet med kutte av hornet av rhino å unngå det blir drept som resulterte i en buffer for rhino horn som blir stadig større. Så har de antydet at neshorn horn kunne "oppdrett" og solgt til land lovlig. Oppdrett vil være disse borekaks som spillet bøndene fjerne fra rhino de tror er truet av krypskyttere.

En presentasjon var gitt at sa verdien av denne aktuelle stash av neshorn horn som spillet bøndene har er verdt millioner av dollar på det svarte markedet. Argumentet er at disse midlene skal brukes til off-set økende gjeld i å holde neshornene mot krypskyttere.

Men tenker grønt kan også bety plante en mat hage eller har urter fra taket ditt kjøkken. Bevisstheten om grønne tenkning er noe som bare kan komme fra utdanning. Fra Rhino horn fracking og plante en mat hage jo mer vet vi om vår planet jo bedre sjanse har vi på bærekraft.