Hagearbeid

Samling av venner alvene i miniatyr hagen under thanksgiving

Thanksgiving er mer enn en dag i kalenderen. Denne høytiden begynte som en feiring av å takke for velsignelser innhøstingen. I dag har mange feer utvidet betydningen av Thanksgiving i en samling av venner og familie for å vise hvor takknemlig de er for deres vennskap. Hvis du ønsker å minnes ånden av Thanksgiving i hagen din miniatyr-fairy, er her noen tips og forslag å vise takknemlighet.

Siden feiringen betyr fall harvest, begynn accessorizing miniatyr hagen ved å fylle kurver med gresskar, epler, gulrøtter og gourds som representerer avlinger av sesongen. I nyanser av oransje, rødt og gult, vil fairy hagen komme med farge. Et marked eller Gathering kurv, med et håndtak, fungerer godt i varer. Deretter legge til noen fjærlett siv fra ornamentale gresstyper å formidle mye tekstur til grupperingen. Binde siv til en bunt og kaste dem i kurven. Som en final touch, bruker brodering floss, knyt en liten sløyfe kurv håndtere. Bruke dekorasjoner som en midtpunktet på en mini tablescape eller linje en gruppe kurver langs sete for en benk. For å dekorere uteområde, plassere dekorasjoner ved inngangen til hytta. Bounty kurven er et eksempel på Thanksgiving dekorasjon, men i en miniatyr hage du er ikke begrenset til å bruke kurver.

Vurdere alle beholdere tilgjengelig for Minier. Plass gourds i en vogn som har blitt trukket i hagen eller barn. En trillebår er en annen ressurs for å holde dusør på grønnsaker og frukt fra hagen. Har du et steingjerde? Lene en vogn hjulet mot gjerdet og plassere en haug av gresskar på sin base. (Her er et tips: Hvis du vil at skjermen skal være permanent, legge noen mini dot lim å holde gresskar sammen.) En favoritt beholderen som vil holde fall dekorasjoner er en sølv metall badekar som er plassert på terrassen og dekorert med gresskar på sin base. Legge til en lanterne og "Velkommen Harvest" Registrer å innlemme et personlig preg.

Scenen er satt, men det er mer til Thanksgiving enn dekorasjoner. Tid til å tenke takknemlighet følte mot familie og venner. Samle din favoritt feer, nisser, alver, pixies og Troll et Thanksgiving måltid. Begynn med å lage en tabell som er lang nok for alle gjestene. Bruke to halv-Logg plantasjeeiere eller urner som baser og legger en tabletop laget av maling pinner. Kuttet pinner til ønsket lengde og tape to eller tre pinner sammen for å danne et. Flekker eller male tabletop fargen du ønsker eller overlate en naturlig tre-tone. Hvis tabellen skal brukes utenfor, kan du vurdere å bruke en polyuretan sealer på toppen. Angi tabletop baser. For å legge til et rustikt preg, bruke en stripe av burlap båndet som tabellen deltaker og Plasser din fall dekorasjon som midtpunktet. Siden små gjestene trenger et sted å sitte, tror eklektisk av mikse og matche stoler sted rundt bordet eller kjøpe en koordinerende gruppe bistro stoler. Hvis det er trær rundt terrassen, Legg noen bling av strenger en strand av glimt lys over tablescape. En annen idé er å kjøre en ledning over tabellen og henge et par rustikke lysekroner å skape utseendet av ro og avslapning. Hva en komfortabel samlingssted for feer og venner!

I løpet av denne høytiden, se gjennom "real life" magasiner for ideer om hvordan å oppdatere miniatyr hagen å passe anledningen. Endring av årstidene bringer mye spenning inn i verden av Minier, fordi det er på tide å re-formålet hagearbeid landskapet.