Hagearbeid

Noen tips for å dekorere huset med vertikale hager

Ingen behov for en hage eller stor hage å oppfylle dine ønsker å ha vakre planter og blomster i huset når det er vertikale hager. Disse hager trenger ikke mye plass, og kan du vokse dem hvor som helst i huset. Det best tingen om dem er at du kan utforme dem ifølge din stil og design.

Her er noen enkle tips for å dekorere huset med blomster og planter:

Stil med Tiffin bokser

Hvis du er nybegynner, kan du begynne å dekorere huset med noen enkle hagearbeid ideer. Se etter noen Tiffin bokser på kjøkkenet eller kjøpe noen fra markedet, og fikse dem på tre veggen. Ta minst åtte til ni Tiffin bærere å dekke hele veggen. Fylle disse potter med dekorative planter, slik at veggen ser fargerik og nydelig. Med denne ideen, kan du dekke stygg veggen og gjøre det ser fargerik.

Maleri med bregner og mose

Uansett hva du kaller det, en 3D-tegning eller bare en hengende hage, kan dette mesterverket Imponer alle dine gjester. Installere en enkel treplate på din spisesalen og plante noen planter som Moser og bregner inni den. Dette ser fantastisk fordi du får en herlig kombinasjon av mørk og lys grønne blader. Ikke bare mat eller hall rommene, du kan også bruke denne hagearbeid ideen i balkonger og døråpninger.

Hage i en pose

De fleste føler irritert på grunn av sine skitne og stygg bakgård vegger. Ikke bekymre deg, når du kan dekke dem med posen hager. Dette er en enkel teknikk og svært populære. Ta en tykk klut, hang den på veggene slik at det ser ut som en pose. Fylle disse poser med fargerike og levende planter og gjør hagen din stygg ser vakkert.

Veggen henger

Liten vegg mellomrom se nakne og kjedelig, spesielt hvis det er i balkong eller hage. Du kan gjøre det fargerike og livlige ved å installere en vegg hengende hage. Dette er veldig enkelt, bare ta små klut kurver og henge den på veggen. Nå, fylle dem opp med lite planter i ulike farger. Du kan også legge planter i disse kurver.

Plante i en gruppe

For denne stilen trenger du en stor størrelse vegg hvor du kan henge ulike typer planter. Henge noen type anlegg du vil, fra blomstrende seg for vegetabilsk. Sette dette opp på utsiden av huset og plassere to stoler fordi det skaper en flott atmosfære.

Dette er noen ideer du kan bruke til å endre utseendet på huset. Det er mange selskaper som kan lage disse hager for deg, men i første omgang kan du ta hjelp av disse ideene og gjøre noen av dine egne.