Hagearbeid

Anlegget fall blomster å lyse kul november

November i Sør-California vanligvis innleder kjøligere temperaturer og muligens regn, noe som betyr at gartnere kan ta en pause fra konstant pleie, og vanning av planter og trær og i stedet fokusere på å legge til farger og falle grønnsaker til sine hager.

Anlegget solid krysantemum: Krysantemum elsker høsten. De er ettårige planter som trenger lite omsorg. Plante dem i blomst og forventer blomster å se sunt for over en måned. Når blomstene begynner å visne, kuttet planter til bare noen få inches over bakken. De vil være sovende i vinter, men vil vokse raskt våren og produsere en ny runde av blomster.

Flytte planter til bedre steder: noen planter ikke bra til tross for våre beste anstrengelser. Årsaken kan være deres sted (ikke nok sol, for mye sol), grunnforholdene eller i nærheten planter uttapping næringsstoffene de trenger. Fall er et godt tidspunkt for en endring i natur. Kjøligere Vær betyr de fleste planter tåler transplanting. Velg et område som mottar riktig mengde av sollys. Forberede jorden med riktig endringer. Når transplantert, holde bakken konsekvent fuktig (men ikke over mettet) for den første måneden slik røtter kan ta venting.

Holde plener Green: De fleste plener kan forbli grønn hele vinteren. For et ekstra løft, klippe plener så bladene er ca 1 tomme høy. Deretter scatter gressfrø over plenen, spesielt i bare flekker. Dryss en lys dekker jord endring og vann daglig eller som trengs til nye blader vises.

Tid til å plante løk: det er på tide å plante løk frø. Frøet må godt drenering jord. Hvis du har leire jord, legge endringer å bryte opp biter av leire. Plante frø hvor de vil få full sol. La plass mellom frøene så pærene ikke vil mengden hverandre. Siden løk har grunne røtter, bør jord holdes fuktig. Løk pærer vil være klar til å høste i våren-når toppen av plantene brun og lett bøye. Grave opp pærene og la dem kurere en solrik beliggenhet i flere dager og deretter på et kjølig tørt sted i to uker.

Anlegget ettårige: Lyse opp blomsterbed med kjølige sesongen blomster inkludert stemorsblomster, calendula, snapdragons, lager og sweet alyssum. I tillegg Fortsett planting stauder, Bunndekkende beplantning, urter og roser.

Anlegget Wildflowers fra frø: Planting native urter er lett. Velg frø pakker av populære California valmuer, og ikke så godt kjent verden gilia grand linanthus og meadowfoam. Spre frøene i en flowerbed, forsiktig tamp ned og vann.