Hagearbeid

Positive ved hjelp hage mulch

Mulch kan tilby en rekke fordelene til bakgården. Mulch er verdsatt for sin evne til å gi viktige næringsstoffer å plante livet, undertrykke spiring og Luke vekst, redusere jorderosjon og holde fuktighet. Mulch er også stor på repelling mange av insekt artene som kan forårsake skade på all-typer av planteliv. Vanlig type gressmalingsklaffen for boliger inneholder organisk området.

Husdyrgjødsel, filler papir, tre chip, sagflis, halm, høy og gress utklipp er noen av foretrukne materialet for å skape organiske mulch. Typen mulch på landskapet kan svært avhengig av bruksområde. Mulch brukes til praktiske eller estetiske formål. En allsidig mulch materiale som tre chip er perfekt for å fremme vekst i gården og legge en attraktiv overflatelaget til jorden. Mens et materiale som brukes utelukkende gjødsel praktiske formål å øke kvaliteten på eksisterende jord.

Her er noen av de populære typene organisk mulch:

Torv Moss - en langvarig mulch materiale som torv moss er en av de mest populære valgene siden det er veldig kostnadseffektiv og lett å kilde fra en lokal hage forsyning butikk. Torv moss er lett blandet med andre materialer for å øke eller redusere dens evne til å arbeide i hagen. Også må denne mulching materiale brukes i tynne lag (én eller to tommer) å unngå blokkerer vann nå plantelivet.

Gresset - gress er mest effektiv når kombinert med materialer som grov kompost eller blader å unngå problemer med matter. Store klumper av gresset er bestemt å forhindre fuktighet og vann nådde sultne planter under. La gresset tørke før bruk for best resultat.

Blader - blader fra løvtrær tilbyr en perfekt økologisk mulch materiale. Det er viktig bladene er riktig makulert eller hakket vannet er kjøpedyktig rekkevidde planterøttene under. Bladene er et godt valg for undertrykke ugress vekst. De gir også mange næringsstoffer plante livet under oppløsning prosessen.

Filler avis eller papp - en base lag av avis eller papp er sikkert å gå bra med tyngre mulch materialet å stoppe det blåser bort. Papir er en perfekt materiale for å holde på fuktigheten og øke Luke undertrykkelse. Det kan være mer tidkrevende å legge denne type mulching materiale fordi det er nødvendig å skjære hull for hver plante.