Hagearbeid

Bestemme riktig type blomstrende treet

Planting enkelt eller grupperte blomstrende treet i bakgården er sikkert å legge til farger og sjarm til et ellers vanlig område. De er perfekte å legge farge hele året forutsatt riktig type blomst treet er valgt. Her er noen av de mest populære blomstrende trærne tilgjengelig på lokale barnehager:

Crabapple - crabapple trærne er tilgjengelig i mange varianter. De vises med en busk form som er oppreist, gråt, avrundet og smale. Dette blomstrende treet kan lett bli infisert av sykdommer som ødelegger epler. Noen trær er mer sykdom-motstandsdyktig enn andre. Denne typen treet er hjemme i områder med full sol. Attraktive blomstene blomstrer tidlig i år og vises i klynger av mørk rosa, rosa eller hvite.

Magnolia - magnolia treet er en annen tidlig bloomer. Den våren blomster spenner fra store kopp blomster til stjerne-liknende blomster. Dette treet er ikke det mest praktiske alternativet i kjøligere klima siden blomstene er drept av sent sesongen frost.

Dogwoods - beste vekst og helse, kontroller at dogwood er plantet i områder med delvis skygge. De begynner å blomstre på våren med rosa og hvite blomster. Senere i år er blomstene utstilt en mer levende rød farge.

Aristokrat blomstrende pære - de er perfekte for varmere klima. En aristokrat blomstrende pære er en av de raskest voksende trærne og kan nå 40-60 - ft i høyde. Stammen er tykk solid som betyr at den kan stå opp til sterk vind.

Rosa Poui - et stort tre som den rosa poui kan vokse til om 80-ft i høyde og 40-fot i bredden. Er det en eviggrønn løvtre med blomster som vente til sommeren til å blomstre. De vises i klynger av lilla, hvit, gul eller rosa. Det er også antatt at disse tre inneholder deler som tilbyr medisinske egenskaper.

Østlige judastre - et multi-stammet tre som de østlige judastre når en høyde på om 25-ft. De begynner å blomstre tidlig på våren og vises med rød-rosa eller rød-lilla knopper. Også har den østlige judastre attraktive hjerte-formede blader.

I prosessen med å velge riktig blomstrende treet for bakgården, hjelper det å nøye vurdere eksisterende landskapet og busker og planter allerede på plass. En blomstrende treet kan ta opp mye plass i gården, så sørg for nøye planlegge webområdet og verdsette potensielle størrelsen ved full vokst.