Hagearbeid

Tips for å kontrollere hage ugress

En konstant utbrudd av ugress er sikkert å anledning problemer for entusiastiske gartner. Utover den stygge naturen ugress er de også et dekke for dyr (slanger, Red, etc), insekter og sykdommer. Her er flere av de mest effektive løsningene for å bli kvitt ugresset og ta kontroll over hagen:

Mulch - Mulch er et effektivt alternativ til å undertrykke konstant veksten av ugress. Et bra 2 eller 3 tommers lag mulch er sikkert være nok å kutte de langsiktige problemene med ugress. Mulch kan variere fra organiske materialer som tre chip og gress utklipp til uorganiske materialer som grus.

Luke klut - et formål laget Luke klut i et stoff eller plast materiale kan hjelpe med å undertrykke veksten av ugress, samtidig oppmuntre planteveksten ved å beholde fuktigheten i jorden. En Luke klut og organisk mulch kombinasjon kan tilby en større grad av beskyttelse.

Fysisk barriere - sted en solid barriere mellom hage og plen å hindre problemet ugress sprer seg fra hagen til plenen. En höyre i plast, tre eller metall er svært effektivt. Dette kanter materialet kan også hjelpe for å øke appellen til gården. Alternativt er det mulig gravingen stor nok mellom hage og plen å hindre crossover ugress.

Kjemikalier - spesialiserte ugress morder eller plantevernmidler er allment tilgjengelig i lokale hageredskaper butikkene. De kommer i forskjellige styrker og inkluderer mange aktive ingredienser. Kontroller at en bestemt type ugressmiddel passer for typen anlegget er sprøytet. Det er nødvendig å være mer forsiktig når du bruker kjemiske sprøytemidler på frukt og grønnsaker. For disse typer planter, kan det gagne for å bruke en organisk løsning. En enkel hjem middel å fjerne ugress kommer fra å legge 10% eddik til vann i en vanlig håndholdt sprayflaske.

Det finnes ingen enkelt Luke kontroll metode som kan bli kvitt alle bakgård ugress. Den fordeler ofte for å kombinere flere forskjellige metoder for å oppnå de beste resultatene. Prøv å vann blomsterbed før vanning siden dette gjør det enklere å trekke opp ugress. Bruke spesialiserte verktøy for Luke kontroll. En håndholdt Luke avtrekker forenkler prosessen med å eliminere mange ugress som vises på plenen gjennom hele sesongen. Også som mål å implementere ugrasbekjempelse på en nesten daglig eller ukentlig basis. Ikke vent til ugress begynner å overkjørt plenen eller blomst senger.