Hagearbeid

6 lettstelt blomster for bakgården

Lettstelt blomster er perfekt for hage entusiast med begrenset tid eller erfaring. De er enkle å mate og vann og kan vokse i lav kvalitet jord. Her er flere av mer ønskelig lettstelt blomster for bakgården:

Bugleweed - bugleweed anlegget er et flott alternativ til å dekke store områder av nakne jord. Dette er en flerårig plante og kommer med tykk bronse eller grønn farget blader. Lys lilla eller blå blomstene begynner å blomstre i begynnelsen av sommeren. Bugleweed har potensial til å vokse på hele tunet, fra full til delvis skygge.

Cosmos - helårig Kosmos er en høy voksende plante. Det kan vokse til en maksimal høyde av 6-meter å tilby mer høyde variasjon i bakgården. Dette anlegget må plantes på blomsterbed som mottar fullt sollys. Kosmos er et svært attraktivt anlegg med fargerike blomster i oransje-rødt, lilla, rød og rosa. Det er en stor blomst å tiltrekke Sommerfugler og fugler.

Tulipaner - en svært gjenkjennelige plante som kommer i mange vibrasjon fargene, inkluderer kombinasjoner av rødt, gult, rosa og oransje. De begynner å blomstre i starten av sesongen og sist til midten av sommeren. Tulipaner er best plantet i tykke bunter for å gi mer tiltalende utseende. Tulipaner er en hardfør plante som gjør godt i delvis sol og godt drenert gårdsplass.

Impatiens - impatiens er et populært valg i meter som er begrenset i forhold til skygge. Disse ettårige begynner å blomstre forsommeren og tilbyr levende farger til filtrert med de første tegnene til frost. De tilbyr attraktive pakker med farge i hvitt, lavendel-blå, lilla, oransje og rødt.

Dagliljer - en svært allsidig plante som kommer i hundrevis av fargevalg. Fargevalget inkluderer for Dagliljer er så mangfoldig det er alle fargen bortsett fra hvit og blå. De første blomstrer i begynnelsen av sommeren og begynner å fade med på settet av vinteren. En Dagliljer er en veldig tøff plante som er lett tilgjengelig og vokser godt i både full sol og delvis skygge.

Morning Glory - en morgensol er et perfekt alternativ å introdusere en klatring element til gården. De kan plantes i utkanten av gjerde, postbokser eller lyktestolper.

Alle nøye velger plantene å avle i bakgården, er det mulig å inkludere mange varianter som blomstrer på forskjellige tider og er meget lett å vedlikeholde.