Hagearbeid

7 populære typer blomstrende busker

En av de mest attraktive tilskuddene til bakgården er blomstrende busker. De kommer i mange varianter å injisere en skvett farge i en ellers hav av grønt løv. Her er syv av de mest attraktive blomstrende busker å forbedre området foran eller bak tunet:

Hortensia - hortensia busk er rangert som en av de mest populære. De kan inneholde et variert utvalg av farger. Dette kan variere basert på pH-nivået i Haven jord. Generelt hage jord resulterer i hvit eller rosa farget blomster, mens jorda med en surere kvalitet kan produsere blå eller lilla farget blomster. Disse busker kan også vokse i trær og vinstokker.

Lilla - lilla busk kommer i en rekke livlige farger inkludert lilla, rosa, hvit, rød og blå. De foretrekker verftene naturlig sollys og jord med god drenering egenskaper. Lilla busker er flotte for å tiltrekke lokale dyrelivet, som sommerfugler og bier. Denne busk er svært hardfør, og er ikke utsatt for mange plantesykdommer. Det eneste arbeidet nødvendig er sporadisk beskjæring og gjødsling.

Asalea - asaleaene har læraktig bladverket med blomster i magenta, hvit, lilla, rosa og rødt. Blomster kan vises over hele overflaten av busk og ikke bare sperrene. Asalea begynner å blomstre tidlig på våren og kan strekker seg fra en til seks fot. Dette blomstrende busk er både busker og eviggrønne.

Camellias - camellias kommer fra Kina og Japan. De blomstre flere ganger i året og produserer enkle eller doble blomster i hvitt, rosa og rødt. Bladverket er to til fire inches i lengde og vises i en mørk grønn farge.

Weigela - Weigela busk er preget av flerfargede blader (lilla, gule og grønne) og blomster i en rekke farger, fra hvit til rød.

Butterfly Bush - sommerfuglbusk busk kommer med løvfellende løv med blomster i nyanser av lilla, magenta, rose og hvit. Blomster vises i store klynger på toppen av grenene. Dette er en blomstrende busk som er verdsatt for å tiltrekke lokale dyrelivet, inkludert sommerfugler og kolibrier.

Forsythia - forsythia busk er en hardfør plante og kan trives i de fleste typer jordsmonn. De kan vokse til en høyde på åtte til 12 meter høyt med stående eller arching grener. Dette løvtre planten vokser oppblomstringer av blomster i gult, som begynner å vises midten av våren.