Hagearbeid

Bygge en grunnleggende dekk - hvilke materialer kan du kjøpe og bruk?

Ønsker du å bygge en kortstokk? Dette er blant tingene som kan legge verdien til hjemmet ditt. Hvis du skal selge hjemmet ditt i nær fremtid vil være et dekk byggeprosjekt fin. Dekk er egnet til hjem som er omgitt av naturlig fysiske funksjoner som fjell, innsjøer, skogene og dyrelivet. Det kan også passe et hjem som er omgitt av varme, friske luften og et klart syn på himmelen om natten. Dette er det neste beste underholdningsområdet du har i ditt hjem i tillegg til stuen.

Mest grunnleggende dekk type

Det er viktig å bruke en kortstokk plan som vil gå bra med den arkitektoniske utformingen av huset. Frittstående alternativene er de mest grunnleggende og felles. Hvis du vil bygge det selv, må du sjekke zoning lover og forskrifter for å opprette en legitim struktur. En frittstående uteplass knyttet til en side av huset og den siden vil gi delvis støtte. Andre støtte innlegg vil være nødvendig å holde resten av strukturen oppreist. Merk at zoning lover vil diktere hvilke materialer du kan bruke.

Materialer

Utseendet og funksjonaliteten til en uteplass vil direkte avhenge av tre en plukker. I de fleste tilfeller vil folk bruke press-behandlet cider eller furu. Sistnevnte plukkes mye på grunn av billig og brukervennlig. Når furu er behandlet med spesielle kjemikalier blir mindre sårbar mot insekt skade. Det blir også holdbar. Være forsiktig med noen furu selgere som ikke behandler sine tre riktig. Cedar er et perfekt tre valg for dekk og andre utendørs strukturer. Den har et naturlig stoff som frastøter insekter og dårlig væreffekter.

Det er også produserer tiltalende strukturer og det er billig. Hvis du ønsker en high-end veranda, Velg Ipe, en tropisk løvtre. Det er tett og krever ekspert skjæring og forming. Det motstår absolutt dårlig væreffekter og feil. Men Ipe har en unik egenskap: det brenner ikke veldig fort sammenlignet med andre treslag. Selv uten bruk av tetningsmasse Ipe vil dekk vare tre ganger lengre enn andre tre alternativer.

Plast trelast er blant det nyeste materialet for å konstruere miljøvennlig terrasser. Dette materialet er enkelt å arbeide med om du vil klippe ut eller bore den. Fleste tror at arbeider med plast trelast er mye som arbeider med tømmer bare at det ikke forårsaker skade på miljøet. Det er ingen trær som vil bli kuttet for å lage plast trelast. Det også krever ikke beskyttende tetningsmasse eller høy vedlikehold og rengjøring. Hva mer vil dette materialet aldri forfalle.

En ulempe å bruke plast trelast skjønt er at den ikke gi strukturell støtte på sidene av din gårdsplass. Det er bare for gulv. Så brukes det sammen med tre. Det er en annen dekk konstruksjon stoff laget av både små biter av tre fiber og resirkulert plast trelast. Den kan brukes til å bygge en uteplass som vil aldri råtne som det vil motstå vann. Denne kompositt materiale er ideelt for folk som bor i våte områder. Merk at foruten motstå vann sammensatt gulv produktet er ikke glatt.