Hagearbeid

Er vi sultne bier?

Er vi sultne bier? Vi vite sulter i pollinators og våre dyrebare økosystem for? Er vi ikke klar over at hver gang vi plante en av de perfekte ser, uholdbar hybride planter at vi er faktisk hamre en spiker i kisten deres... og vår også?

Som fastfood kjeder, hybride planter og blomster har sakte dukket opp overalt og i everyplace; og akkurat som ernæringseksperter og leger som stemme bekymringer om helse effekten fra fastfood kjeder på sine beskyttere, så også er økologer, forskere og gartnere voicing bekymringer om generelle helseeffekter fra hybride planter på sine gjester: pollinators.

Pollinators, som bier, krever nektar og/eller pollen som næringsstoffer selv så vel som for sine ufødte bier. Hybrider er vanligvis hånd pollinated av deres produsent og ikke av bier og andre pollinators som avhenger av dem. Disse fastfood hybrider mangel riktig ernæring for pollinators. Hybride planter, spesielt de av F1 variasjon, mangel på tilstrekkelig nektar eller pollen som sulten bier og andre pollinators krever. Pollinators spise fra hybride planter, men får riktig ernæring for å opprettholde helse. Disse masseproduserte planter fylle våre Hagesentrene, drivhus, city landskap og hager og har bidratt til nedgangen av bier, sommerfugler, fugler, skadedyr og alle deres rovdyr også. Når våre pollinators sulte sulter økosystemet vårt.

Er vi sultne bier? Ja, men de er ikke de eneste sultende pollinators. Bier er de mest anerkjente pollinators fordi gartnere samhandle med dem nesten daglig. Bier er fraværende, ta gartnere varsel. Mange andre pollinators avhenger også en nærende meny av nektar og/eller protein rik pollen. Ekte økologisk, åpen pollinated planter, begge intern og vill, erstattet gradvis med de som ikke. Dagens pollinators lever i en verden som spres med bærekraftig hybrider, genmodifiserte planter og blomster, giftstoffer og plantevernmidler.

Økningen i produsert hybride planter og nedgangen i åpen pollinated planter har strippet pollinators på en godt balansert. Mangel av plante mangfold, økning i corporate uni-avlinger og ødeleggelse av naturlandskap har alle vært ødeleggende for pollinators og alle andre skapninger som avhengige av dem. Våre fredselskende pollinators taper kampen.

Plante et variert utvalg av flere sesonger, sant organisk, åpne pollinated blomster og avlinger er en måte å hindre sulter biene samtidig nærende våre hele økosystemet, men det er ikke eneste. Det er en som vi kan delta i enten du er en vindu gartner, en landskapet artist eller en bonde.