Hvordan å holde en sunn blomster hage? - Hagearbeid

Hagearbeid

Hvordan å holde en sunn blomster hage?

Oppretter en sunn blomsterhage, krever en betydelig mengde planlegging, innsats og dedikasjon. Denne prosessen er ikke annerledes enn oppdra barn, må du bruke beste praksis og investere litt penger å skape et sunt miljø av sterke røtter og støtte for fremtiden. Faktum er at det tar tid for blomster modne, noen ganger så lenge som to år spesielt når du er planting flerårige blomster. I motsetning til plener, blomsterbed krever ekstra ernæring for sterk vekst, og tipsene nedenfor vil hjelpe deg å oppnå en blomstrende hage.

Styrk jord

Noen stor eller liten krever en sterk base, som i dette tilfellet er jord. Sette inn gode, fruktbare jordbunnen er sannsynligvis det beste du kan gjøre for en sunn hage. Mer fruktbare jord, de mer sunt planter vil være. Du kan enten kjøpe fruktbar jord fra en butikk eller velge å kurere som finnes allerede i hagen din. Det er imidlertid viktig å merke at ikke alle jord er det samme, men betjene ulike flower typer og/eller hagearbeid behov.

For eksempel krever blomster og grønnsaker nærings rik jord, mens urte planter oppnå sunn vekst med kompost fristater. Når du har fastslått hvilken jord som er best for din blomsterhage, kan du legge til et ekstra lag med beskyttelse på flere måter. Først holde jordarbeiding og komprimerer av jord til et minimum, bruk en gressmalingsklaffen å hindre erosjon og vokse som mye tomme mellomrom for å unngå eventuelle forekomster av erosjon.

Skape et sunt miljø

Alle blomster krever ulike vekstforhold så ikke forsøke å gjette hva de er. Hvis du kjøper blomster fra en barnehage, pass på instruksjonene på pakken eller bare spør ekspertene hos barnehagen. Når du setter frø eller planter inn en blomst seng, pass på ikke å kvele dem eller plante dem til dypt i jorden. Å finne riktig mengde av sollys for blomster, holde rede på nivået av sollys hvert område av hagen din mottar. Hvis hagen din er satt helt i et skyggefullt område og en som mottar en minimal mengde sollys, er det best å finne blomster som vokser i skyggefulle forhold.

Til slutt, er det viktig å beskjære blomster til rett tid av året for sunnere vekst. Uavhengig av blomster i hagen din må de høyre pruning verktøyene å få jobben gjort riktig. Disse inkluderer shearers, sager, hånd pruners og selv beskjæring. Igjen, det best å få noen ekspertråd om beskjæring før du starter prosessen fordi de feil trekkene kan forårsake irreversibel skade din blomsterhage.

Å holde de ovennevnte tipsene i bakhodet vil sikre fostrer en sunn hage i årene som kommer.