Hvor du skal plassere utendørs plantasjeeiere - Hagearbeid

Hagearbeid

Hvor du skal plassere utendørs plantasjeeiere

Hengende plantasjeeiere tilbyr omfattende alternativer for å forskjønne bakgården. Plantasjeeiere gir mulighet til å inkludere blomster og plante livet i flere områder. De kan også øke valg av planter, siden enkelte planteliv foretrekker jord og fuktighet vilkår av disse karene. Det er imidlertid viktig å plassere plantasjeeiere i området mest gunstig å oppmuntre vekst. Planter foretrekker fullstendig eller delvis sol. Pass på at plantasjeeiere i rett område av gården å oppmuntre ideelle vekst.

Her er noen av de mest populære områdene med utendørs plantasjeeiere:

Dekk eller uteplass

Enten du ønsker for å forbedre patio eller dekk, kan en rekke plantasjeeiere bidra til å transformere dette området av landskapet. Variasjonens er enkelt oppnås med en fin blanding av forskjellige former og høyder. Et spesielt stort dekk eller uteplass område kan dra fordel av plantasjeeiere for å dele plass til mer intime eller mindre.

Hengende

En slående blomst skjerm er sikkert oppnås ved å inkludere hengende plantasjeeiere i bakgården. De er lett hang fra taklinjen et overbygd veranda eller uteplass, hage kroker eller grener. Den beste typer planter inkluderer de etterfølgende variantene som er ment for bruk i hengende potter.

Vinduskarmer

Beundre livsform anlegg i og utenfor hjemmet med vindu rammen plantasjeeiere. Disse plantasjeeiere er perfekt for å skape en kompakt størrelse urt hage eller bare voksende lyse og fargerike blomster. Med mindre planter er plassert i et område av tunge skyggen, må du vurdere delvis eller full sol planter. Dette bør øke sjansen for å holde boksene vinduet vakker og sunn. Foruten kobler til vinduskarmen, er denne typen planter også kan knytte til rekkverk av en balkong eller dekk.

Hager

Plantasjeeiere legge noe annet til standard blomsten eller grønnsak hage. En rekke planter foretrekker mindre områder og vekst forhold av planter. Også må noen planter være tatt inne gjennom hele vinteren. Dette gjøres enkelt ved plantasjeeiere. De er lett innlemmet i hagen landskapet ved å inkludere dem i områder som varierende høyder og farger.

Verandaen

Lyse inngangen til hjem med et vakkert utvalg av plantasjeeiere på trappen og veranda. Men unngå over fylle veranda med plantasjeeiere og Potter siden dette kan gjøre det vanskelig å nå inngangsdøren. Prøv å bruke en samling av middels til liten plantasjeeiere for å gjøre det enklere å flytte rundt.