Hvordan mulch og andre mulching tips - Hagearbeid

Hagearbeid

Hvordan mulch og andre mulching tips

Hvordan velge Mulch

Det finnes mange typer mulch i markedet i dag. Men en organisk mulch anbefales, hovedsakelig fordi det gir fordelene til jord. Som økologisk mulch bryter, det forbedrer jordkvalitet, og etterlater organisk materiale som tiltrekker meitemark som hjelper forbedre noen hage.

Generelt, er mest ideelle mulch for blomsterbed trippel-strimlet løvtre eller furu bark. De er best brukt når de er i alderen ett år. Mulches selges i kubikkfot, ofte av bulk i poser.

Hvordan å spre gressmalingsklaffen

Den beste tiden av året for å spre gressmalingsklaffen er like etter vintersesongen, da isen begynte å smelte. På et tidspunkt i løpet av våren er sesongen en ideell tid å mulch din hage. Det er faktisk bedre å bruke mulch mens jord er fortsatt litt våt, etter regn, for eksempel.

De beste verktøyene å bruke når å spre gressmalingsklaffen er dine egne hender. Men før mulching din blomsterhage, må du trekke alle weeds ut. Mens mulch kan hindre veksten av ugress, er det best å hjelpe den med slikt arbeid ved å fjerne noen ugress vises.

Når alle ugress er ute av veien, kan du begynne å spre mulch. Dette er ganske enkel, du må bare plassere mulch på jord og kontroller at det er jevnt fordelt. Kontroller at du har en tre-tommers lag mulch, minst. Mulch må være dypt nok (men ikke for langt), for å holde voksende ugress fra mottak sollys.

Andre nyttige Mulching Tips

• Holde mulch minst en tomme fra stilkene av planter. Dette er å unngå sopp og råte problemer.

• La ca 50% av din gresset på plenen. De er en viktig kilde til næringsstoffer.

Hvis du skal bruke gress eller plante utklipp, kontroller at de er soltørket for én til to dager før de. Aldri bruk utklipp fra alle plener behandlet pest kontroller eller plantevernmidler.

• Hvis du skal bruke friske blader, tillate dem å alder minst ni måneder, slik at den vekst-begrensende fenoler vaskes.

• Bruke gjødsel rik på nitrogen, under din mulch. Organisk mulches, spesielt hvete strå og blader, kan rane jord av nitrogen som de gjennomgå prosessen med nedbryting.