Tid til å planlegge din hage - Hagearbeid

Hagearbeid

Tid til å planlegge din hage

Så januar er avsluttet og februar er nesten ferdig. Du kan begynne å se dagene begynner å bli litt lenger i Nord-Amerika. Jeg lurer på hvis noen tenker på hagen på denne tiden. Spesielt nå når de fleste av hagen min er dekket av om to fot av snø. Jeg har hørt det har vært den kaldeste tjuefem år. Så hvem vil tenke på hagen?

Jeg har alltid hevdet at hagearbeid er en helårig aktivitet. Årstidene fortsette å endre. Og til tross for kaldt for bra, dårlig eller likegyldig, våren til slutt kommer, etterfulgt av sommer - til slutt. Så bør du helt glemme den fargerike hagen du lovet deg selv du har i år? Hagearbeid går aldri bort, og som vi ser frem til våren, er det på tide å begynne å tenke hagearbeid igjen. Spesielt bør du planlegger hagen din.

Første om du bør har bestilt disse hagearbeid kataloger nå. Det er fortsatt ikke for sent å gjøre så. Du kan finne noen steder hvor du kan bestille en katalog online. Eller bare ta telefonen og fortelle dem hvor du skal sende katalogen. Jeg håper du ikke har kastet ut fjorårets katalogen allerede (det er alltid godt å vente for den nye å komme og gjøre sammenligninger), siden du er sannsynlig å finne noen endringer i katalogen

Hvis du er relativt ny på hagearbeid spillet, er en hage katalog en av de beste måtene å begynne å planlegge hagen. Dessuten jubelropet det du midt på vinteren. Jeg må innrømme to kataloger ble sendt til meg ved midten desember. Jeg ikke betaler dem mye oppmerksomhet til jul er over, men jeg vet hva jeg skal bestille frø og jeg har noen gode ideer om hvor jeg vil plante dem. For de av dere som har sett noen av tingene jeg har skrevet eller lagt ut på nettet, vet du at jeg er en ivrig planlegger for alt jeg gjør, og så planlegger hagen er definitivt en del av at tenkning. Jeg er heldig å ha stadige påminnelser og tilbyr frø avtaler uken etter jul.

Nå trenger du bare å ha en katalog, slik at du kan bestille din hage frø. Jeg bryte alltid bestillingen i to deler som jeg vil få noen andre ting som planter, busker, sommer strømmer pærer og frøplanter.

Hvis du er svært opptatt, og du allerede har katalogen bør du gå videre og bestille din hage frø, men jeg vanligvis anbefaler at går ikke du mye lenger enn det nå. Årsaken er det ikke er en god tid å plante med mindre du er en profesjonell (og sannsynligvis planlegger å selge planter). Jeg ville forsiktig at det er fortsatt nok av tid til det, men du vil få bestillingen frø i tilfelle det er noen mangel og du møte risikoen for dem kjører ut av hva du ønsker.

Jeg vil understreke imidlertid med mindre du har dedikert plass med høyre varme og lys seedlings er trolig komme til rask, overgrow, og til slutt over kjølen og dø. Så ikke kast bort tid og frø. Litt venter er bra. Men holde planlegging og ser frem til en vår gode hagearbeid.