Hagearbeid

Lage din egen skur - hva må du vite

For å begynne å bygge en lagringsplass skur, fjern og grave i området og kontroller at bakken er jevnet. For å støtte stiftelsen satte cinderblocks, deretter kuttet 4 x 4 press-behandlet innlegg med en SAG. Sette dem opp på plass over cinderblocks, og kontroller deretter innlegg utjevnes riktig.

Starte bunken med 2x4s, press-behandlet, ved å feste dem til rammen vertikalt ved å bruke en innramming spikerpistolen. Installere to 9-fot sidestykkene og legge dem ved siden av hverandre før du installerer to 4-fots endestykkene. Merk hver plassering av bjelkene sørge for at de vil være jevnt fordelt på nøyaktig 16 inches, så sikre endestykkene og sikre bjelkene i delbildet ved hjelp av innramming pistolen. Deretter installere 5/4 "terrassebord for å sikre terrassebord styrene med en skrue pistol. Installere hver med renere side peker oppover, og installere det første brettet langs kanten og la den overheng rammens kanten av en halv tomme.

Bruke fullstendig dekket som en arbeidsflate, begynne å bygge vegger av utforme 8 meter høye veggpaneler for sider, topplaten, bunnplaten og pigger som fordeles på 16 inches. Sikre dem sammen med en spikerpistol og gjenta denne prosessen til veggbrakettene er ferdig. Spiker dem til dekk å heve veggene, og avsøke strukturen med en innramming kvadrat. Bygge to mer trange paneler for veggen som vil holde døren med to 2x4s for siden for mer styrke på hver side.

Når både foran veggbrakettene angis i konstruksjon en lagringsplass skur og strukturen er ferdig, Legg 2x4s øverst å gjøre en dobbel topp-plate. Dette vil sikre at skjulet er sterkere. Når alle veggbrakettene er ferdig henge 4 "x 8" ark OSB fasader for utsiden.

Gjøre taket sperrene 2 x 6 styrene og gjøre dem 13 inches lang i sentrum. Nå sikre dem med cleats laget av OSB. Heve og legge dem til hodene, og bruke 1 x 6 strimler for toppen av sperrene og knytte dem til å legge til støtte for takplater. Neste, spiker ned takplater med selvtettende negler og skiver.

Etter ferdigstillelse av boksene skjære hull for windows og oppbevaringsbokser bruke en Stempelkompressorer så. For å gjøre spesifikke skjærer gjennom OSB, kutt mellom stenderne. Deretter knytte vinyl Fasader på utsiden av skjulet bruker produsentens instruksjoner. Starter på hjørnene, jobbe deg midten og sikre ytterkledning med spiker til OSB.

Nå når de viktigste trinnene for å bygge en lagringsplass skur er fullført, kan du legge dørene og noen lagring stykker. Gjør de to dørene fra et ark av 3/4 "kryssfiner som vil bli kuttet i to og har en 1" x 4 "trim for den ytre rammen og barn-stil"X"bukseseler. Bruk 1/2 "kryssfiner for lagring stykker som vil være festet med lim og spikre til feste tidligere kuttet åpninger. Har en rampe til bruk for inngangsdøren vil gjøre det enklere å lagre og hente verktøy som gressklippere.