Hvordan velge riktig plenen utstyret - Hagearbeid

Hagearbeid

Hvordan velge riktig plenen utstyret

Plenen bekymre utstyr omfatter mange forskjellige produkter som når brukt riktig gir operatøren en fantastisk resultat verdt skryter.

En faktor som påvirker de fleste av oss er kostnaden for et stykke torv utstyr, de fleste ganger som med alt annet i verden mer du er forberedt på å bruke bedre resultatet blir.

Dette for det meste gjelder, men dette gjelder hovedsakelig komfort og brukervennlighet for operatøren enn hvor godt gresset ser når kutte er fullført.

Størrelsen og terreng involvert i klipping kan diktere hva slags plen klipping produkter skal brukes også. Er plenen bare 20ft av 20ft firkantet helt flatt omrade eller er det en acre består av 20% flatt land og 80% bratt bakke som har trær punktere skråningen?

Hva ville fungere det i en ideell verden, push klipperen, ZTR rytter eller en selvgående tur bak klipperen?

Så igjen mens du ser på størrelsen og terrenget i en plen størrelsen på klippeaggregat og hestekrefter (styrke av motoren) klipperen gjøre en forskjell i hvor lang tid det ville ta for å fullføre oppgaven med å klippe plenen.

Som med alt mekanisk, kan leter etter vedlikehold av et stykke utstyr (og hvor mye mer eller mindre et produkt har over en annen) påvirke valget av bruk og valg av innkjøp til enhver tid.

Er din klipperen veldig enkelt å arbeide med? Har flere blader og belter? Er disse delene vanskelig å få tilgang? Har du klart og tilgjengelig reservedeler? Er det en nærliggende forhandler bør du ha garanti eller mekanisk spørsmål? Alle disse svarene får hjelp av torv utstyret en mye enklere og mindre stressende hendelse.

Er det en gjennomgang av din push klipperen, gå bak, ZTR rytter eller plenen traktor tilgjengelig online å få en følelse for produktene du bruker eller å kjøpe? Mer god informasjon du kan utstyre deg selv med mer foran spillet du kan.

Med så mange produkter til forbruker plenen omsorg utstyr arena det er så mye mer fornuftig for den gjennomsnittlige Joe eller Jane å ta sin tid å bli kjent med deres gressklippere, ryttere og streng trimming de har tenkt å bruke til å lage deres eiendom ser best kan den.