Gjør hagen din trenger litt hjelp? finne nyttige tips! - Hagearbeid

Hagearbeid

Gjør hagen din trenger litt hjelp? finne nyttige tips!

Hagearbeid er en aktivitet som nesten alle kan gjøre. Men har noen mennesker ingen anelse hvor starte eller får problemer med visse problemer og problemer. Disse tipsene er en flott måte å utvide din kunnskap og eventuelt løse noen problemer som har vært plager din teknikker eller hagen.

En enkel måte å verktøy for transport til og fra hagen er å bruke en gammel golf bag. Mange golfbager har en stand innebygd så det er fanget og organisere verktøy en bris. Bruke lommer i sidene på vesken til å lagre alle typer diverse hagearbeid verktøy, frø og hansker, eller bare bruke dem til å lagre en forfriskende drink.

Voksende kompost hauger er et flott alternativ til å kjøpe tradisjonelle gjødsel. Kompost hauger består av organisk materiale som sakte forverres gjør en næringsrik jord. Det gir både en flott måte å kvitte deg banan skreller og andre organiske forbindelser, samtidig som plantene dine med en nitrogen-rik blanding fremme økt vekst.

Innsamling og bevare Høstløv er en morsom hagearbeid prosjekt, spesielt for barn. Generasjoner av barna har brukt "voks papir metoden" å bevare høsten bladene på toppen farge - med litt hjelp fra mamma. Velg fargerike tynne blader som ikke har et høyt vanninnhold og plassere dem mellom to ark med voks papir. Plasser en klut - som en gammel kjøkkenhåndkle - på vokset papir "sandwich" og har mamma sakte kjøre et varmt jern (ikke damp) over klut. Se under for å se hvis vokspapiret smelter og bære ned hardt for å få en god tetning. Vokspapiret kan virke skyet mens det er varmt, men det bør tørke klar som den kjøler. Nyt ganske skjermen av fargerike blader!

I varmt vær, vannet plantene dine oftere og dypt. Når plantene ikke får nok vann, arbeide sine røtter seg nær overflaten, noe som betyr at de vil tørke ut raskere. Hvis du vann dypt, blir røttene godt underjordiske å komme til vannet ned nedenfor.

Før du starter en hage, er det viktig at du har en plan. Uten en, hagen din ikke kan komme ut slik du ønsker. Noen ting å planlegge ut inkluderer hvor å sette hagen i hagen din, hva du ønsker å vokse, og om å starte fra frø eller planter.

Forbedre utseendet av ditt hjem med blomster og spare penger ved å dyrke din egen frukt, grønnsaker og urter, har du nå en annen grunn til å ta opp hagearbeid. Studier har vist at stress og blodtrykk reduseres betraktelig når viser natur og planter. Hagearbeid er en stor kilde til glede for mange mennesker og sluttresultatet er en som kan hjelpe dem leve et lengre og sunnere liv.

Opprette en stor og sunne leter hage bare krever litt kunnskap og mye arbeid. De tidligere nevnte tipsene er bare en liten del av mange som er tilgjengelig for deg. Ved å gjøre litt ekstra innsats og disse tipsene, kan du gjøre en stor forskjell i din hage.