Hagen innredning - 10 gode ideer - Hagearbeid

Hagearbeid

Hagen innredning - 10 gode ideer

1. hagen lys - hvis du skal være ute om natten, eller selv ser ut av vinduene, deretter hagen lys er avgjørende. Det er ikke noe som blinking av lys rundt terrassen langs stier eller henger i trær og busker. Solenergi hage lys er det ha; de er ikke dyrere enn elektrisk lys, men bruker solenergi, de koster ingenting å kjøre. De kommer i forskjellige former og størrelser, noen forkledd også som hage steiner.

2. fakler og lys - For de som er plaget av mygg i skumringen eller om kvelden, er en citronella fakler og lys og de ser dramatiske også. Til fakler kan bare fastkjørte inn en blomst seng eller potten og du kan bruke lysestake eller lykt til t-lys eller lys for å holde unna dem pesky feil.

3. garden statuer - Garden statuer låne interesse skyggefulle kriker men tradisjonelle marmor de kan koste en formue. Men harpiks garden statuer er ganske billig og kan være interessant quirky hvis du går for kattene, hundene, engler, nisser, frosker og nesten alt annet.

4. hage møbler - hvis du tilbringer helst nyter utenfor rommet du trenger komfortable hagemøbler, enten for servering eller bare for avslapning. Hva med en hengekøye? Du trenger ikke trær som de kommer med en stand disse dager eller park-stil benken i skyggen av et tre, med fargerike puter. Hvis du ikke har mye skygge, ikke glem en markise eller parasoll å beskytte deg mot de sterke strålene av solen.

5. vann funksjoner - steinen fontener og bassenget fossefall gjør en flott tillegg til eventuelle hagen; Det er så avslappende hørt ringle av rennende vann. Du kan også få en solar drevet fontene.

6. vann planter - hvis din bassengets vannfall er stort nok, vann planter vil holde vannet i god stand og hindre Luke, som er viktig hvis du skal fylle bassenget med fisk.

7. du trenger ikke noen spesielle verktøy eller kompetanse til å sette dem hage spinnere - hage spinnere er en billig og morsom måte å dekorere hagen din. Virvel av lyse farger kan være fantastisk.

8. hengende krystaller - hengende krystaller gir nydelig prismer farget lys når solen skinner på dem og de har god feng shui.

9. plantasjeeiere - potter med blomster på terrassen eller dekk bringe hagen enda nærmere. Prøv å bruke scented blomster for ekstra sensorisk stimulering. Hvit nicotiana er ideelt som duften forsterker natten.

10. herb Garden - anlegget ditt urtehage nær hvor du sitter. Det vil gi interesse og duft og vil være nyttig å plukke når du koke utenfor.