Hva inspirasjon må du starte en organisk hage? - Hagearbeid

Hagearbeid

Hva inspirasjon må du starte en organisk hage?

Hva skal du vokse? Vil det være frukt eller grønnsaker eller blomster? Eller en kombinasjon av hvert. Og etter å ha kommet med en plan for dem, hva er dine tanker om Skadedyrkontroll, å få best ut av din nye økologisk hage? Lar se på dem en etter en.

Planlegging din hage layout

Dette trenger ikke å være nøyaktig, men å få dine tanker ned på papiret er en god start og er veldig viktig hvis du skal være en vellykket organisk gartner. Selv om din hage er svært liten er fortsatt verdt å gjøre. Du vil kanskje noen Marigold blomster som kantlinje på begge sider av plenen, som de er så fargerike og bruke den bakre del av hagen for grønnsaker. Muligens plante en frukt tre eller to, hva noen gang du tenker på, satte det skriftlig. Hvilken del av den hage får mest sollys, når er den beste tiden å plante sesongens blomster og/eller planter og klima har en innflytelse på hva du kan vokse. Skulle en dam en fordel i hagen din og hvis du skal bruke kompost, hvor vil du plassere det? Det er ingen grunn til hvorfor du ikke kan sitte ned med penn og papir mens du nyter en drink og se på hagen din og skrive dine tanker sakte ned for hvordan du vil din økologisk hage å se nå, er det?

Frukt og grønnsaker

Hvis du følger planen så vil plukket et bra sted gir tilstrekkelig plass for hver vare med tanke på at som de vokser vil de ta opp mer plass. I de tidlige dagene de trenger vanning litt mer enn senere, og du bør tillate drenering som du ikke ønsker å ende opp med "myrlendte" jord. Det er ned til personlig valg om du plante pre dyrket frukt og grønnsaker eller om du er glad for å starte fra scratch og plante frø, mellomrom dem ut i området fordeles i planen. Har begge sine meritter. For områder som lider dyptgående bør du se til anlegget varer som ikke krever mye vann. (Din lokale forhandler skal kunne hjelpe deg med det en) Også legge mulch i og rundt planter og planter vil hjelpe som de holder sine fuktighet godt og legge næringsstoffer til jord.

Bladlus, hagen din største Pest

Bladlus (også kjent som plante lus, grønne fly, svart fly og hvite fly) er liten feil som feed av saft fra planter og de har for vane å formering, veldig fort! Planting av blomster tiltrekker pest's naturlig predator i hagen din organisk uansett, som er den billigste formen for "naturlige" skadedyrbekjempelse. Bladluss største rovdyr er den vanlige marihøner, som kan spise mye i dag og kan bringes på linje hvis du føler det er en god vei å gå. Du trenger ikke mange av dem enten planting av løk og hvitløk er hager naturlig fiende av disse skadedyr. God kvalitet mulch vil også hjelpe oppbevare din jord sunt, som igjen holder unna de uønskede skadedyr.

Nå som du har en klarere forståelse av hva å gjøre når du planlegger hagen din organisk, retningslinjer for frukt og grønnsaker og klart kunnskap om hage pest, som vi alle på anledninger lider, nå får der ute og setter den i aksjon.