Topprangerte verftet verktøy for hver Gartner - Hagearbeid

Hagearbeid

Topprangerte verftet verktøy for hver Gartner

Om du tar sikte på å opprettholde grønne, frodige plenen eller en variert blanding av blomster og grønnsaker, må du har riktige samlingen av hageredskaper. Tunet verktøy er avgjørende for å holde hage og plen blomstrende. Her er flere av førsteklasses verktøy for å opprettholde utenfor:

Sprinklere og slanger

Opprettholde en sunn og grønn anlagt hage krever en rekke vanning verktøy. Moderne vanning verktøy tilbyr muligheten til å kontrollere vanning prosessen, fra gangen den slås på, varighet og mengden vann. Gangen foretrekke å vanne hagen er tidlig på morgenen siden dette gir vann tid til å trenge gjennom overflaten og ikke umiddelbart fordampe på grunn av varmen fra solen. Bruke en slange hjul system inneholder og organisere lang lengde slangen.

Gressklippere

Et avgjørende hage omsorg verktøy inkluderer elektrisk eller gass-drevet gressklipper. Mange grunneiere har en og plen trenger klippe på ukentlig basis. Dette gjøres enkelt med de riktige gressklipperen. En lite plen er lett holdt med en menneske-drevet hjul gressklipper, en elektrisk gressklipper er perfekt for mellomstore plenen, og en gass-drevet eller heavy-duty ridning klipperen er nødvendig for de store plenene.

Håndverktøy

En velholdt hage krever regelmessig og oppmerksomhet. Trimming, raking, kanter og grave er alle jobber som er nødvendig for å opprettholde vakker hage og plen. En variert samling av håndverktøy som raker, avklipt, spar og spade er sikker på å forenkle den hage arbeidet.

Wheelbarrows

Store og vanskelige jobber som gjødsling, planting, Luke, hale jord, beskjæring trær eller børster og raking blader alle nytte fra bistand av en trillebår eller lignende hjul vognen. Hvis begrenset lagringsplass tilgjengelig, er en sammenleggbare trillebår sikkert å tilby perfekt stykke utstyr for tunge hage jobber.

Kompost fat

Installere en kompost fat å matche størrelsen på hagen er sikker på å hjelpe med nourishing potteplanter, hage planter og plen. Kompostering tilbyr en miljøvennlig alternativ å kvitte seg med en rekke hage og kjøkken avfall. I stedet for å kaste ut døde blader, gress, frukt skall eller lignende organisk avfall, resirkulere dem en kompost FAT eller haug. Bruk en kommersiell enhet for å forenkle prosessen med å lage den næringsrike gjødsel.

Samlet, ved å investere i en godt valgt samling av håndholdt og makt hageredskaper, er det mulig å forkorte tiden og forbedre effektiviteten for å fullføre de omfattende jobbene kreves gjennom hele sesongen.