4 viktige deler av en japansk hage - Hagearbeid

Hagearbeid

4 viktige deler av en japansk hage

Opprette en japansk hage i bakgården kan være ikke bare en morsom aktivitet, men det er også denne forbindelsen med naturen, når du arbeider med. Det er en god distraksjon fra en travel dag fylt med arbeidsoppgaver og huset akkord.

Siden antikken den japanske verdsatt naturens skjønnhet og ro gir det oss. Dette er derfor en japansk stil hage ikke har kunstige tillegg som fontener eller plast dekorasjoner.

Det finnes fire typer japanske hager: Zen-hage, små-verftet hagene. Spaser hager og te hager. Du kan bestemme selv formålet før du begynner å arbeide på den. Bu, t ta hensyn, dens viktigste oppgave er å bringe fred.

Hovedelementene i en japansk hage:

#1. Steiner

Det finnes forskjellige former og størrelser av bergarter som brukes for å dekorere din utendørs mellomrom. Rock posisjonering er svært viktig, som deres sted behage øyet. Men ikke la dette skremme deg. Husk du satse et naturlig utseende, og naturen har ikke en spesiell teknikk for bergarter.

#2. Grønne

Grønn er den dominerende fargen i en japansk hage. Det er bevist at green har en beroligende effekt, som er hva du målet for. Dette betyr selvfølgelig bør du ikke ha noen andre farger. Du kan plante ville blomster på strategiske steder, men sørg for at det ikke ser for mye i rekkefølge. Du kan også bruke grønn eller fargerike moss for å dekorere.

Vi bør ta i vår oppmerksomhet at det er også hager som har massevis av lyse farger. Kirsebærtrær er svært verdsatt av japanske. Spesielt etter slutten av April når de blomstrer i vakre rosa og hvitt. Å ha et kirsebærtre kontrast på din grønne landskapet kan gave hagen med utsøkt skjønnhet.

#3. Vann

Vann er svært viktig. Etter alle de vakre naturen landskap er nær elver, innsjøer osv. Tenk Hvordan golde og deprimerende en ørken ser bare fordi det har ingen av dem. Du vil bli overrasket over hvordan en dam kan gi så mye liv i hagen din. En ferskvannsfisk eller to er en fin touch også.

Hvis du ikke kan gjøre en dam, kan du gjøre en illusjon av med... steiner! Zen hage kalles også steinhager, fordi de har en utsøkt design av pebble posisjonering. Du kan bygget en struktur som ligner en dam med hvite småstein og trekke en vann-lignende krusning. Aldri form dammen som en firkant eller andre kantete figurer. Natur arbeider hovedsakelig med runde former.

Nå huske på at hvis du har en vann-funksjonen, vil det automatisk tiltrekke insekter som mosquitoes, særlig på varme sommerdager. For å holde dem borte, ville det være klokt å pese peppermynte nær vann. Det vil naturligvis frastøte dem bort, og det vil ikke forstyrre grønne.

Hvis du har besøkende fra gnager familien, ikke begynne å forstyrre gnager kontroll selskaper. Husk at det er bare naturlig for en liten dyr å gå seg vill i vakre miljøet du opprettet. Og det er ikke noe dårlig det kan gjøre i en hage som ikke har en streng ordre.

#4. Spasertur baner

For å få den beste utsikten over hagen din, må du ta en spasertur i det og setter pris på sin skjønnhet. Så må du lage en vei som kan gi deg den beste utsikten. Du kan forme din hage ifølge.

Tror, som naturen vil du se først? Som naturen vil du se siste? Det er helt opp til fantasien.