Polytunnels - gir et året voksende miljø for frukt og grønnsaker - Hagearbeid

Hagearbeid

Polytunnels - gir et året voksende miljø for frukt og grønnsaker

Polytunnels - gir et året voksende miljø for frukt og grønnsaker

Med ferie på oss, og begynnelsen av et år så nær, er mange nå tenker på endringer for å gjøre til deres liv. Den vanlige over avlat i jula, er uunngåelig og uunngåelig. Vi alle søker bot for våre økt midje linje og jul spiser frukt og grønnsaker midtgangen av våre lokale supermarked. Vi vet at frisk frukt og grønnsaker inneholder viktige næringsstoffer som vi trenger å være sunn. Det gjør også oss full for lenger slippe energi saktere enn våre sukker fylt tempters andre stolene.

Men er det en bedre måte å få frisk frukt og grønnsaker du trenger daglig. Frukt og grønnsaker som ikke vil koste deg en arm og et bein, og vil være tastier, sunnere og friskere enn noe du kan kjøpe i en butikk. Dette er frisk frukt og grønnsaker du kan vokse selv i polytunnel hage.

Hvorfor Polytunnel hage?

Du kan spørre hvorfor det er nødvendig å investere i polytunnel hage når du kan bare angi en grønnsak lapp i hagen din. Et rimelig spørsmål, men det enkle faktum er at i Storbritannia Vær bare ikke pålitelig. Vi har en skiftende vær med uforutsigbare klima gjennom hele året. Men vi pleier å ha svært kalde vintre og høy sannsynlighet for snø og sterk vind i denne månedene.

Denne kald og vind klima, foretar endringer året gjør det svært vanskelig for de fleste frukt og grønnsaker trives. Dette betyr at du sannsynligvis bare å se noen resultater i sommermånedene og selv da du det er langt fra en sikkerhet. For å virkelig vokse din egen frukt og grønnsaker i din egen hage, må du planter mot været. Gir dem ly fra vind og kalde.

Hvorfor ikke et drivhus?

Et godt spørsmål. Mange dyrkere velge et drivhus, kanskje fristet av lavere pris og mindre størrelse i forhold til polytunnel. Men hvis du er alvorlig om voksende din egen frukt og grønnsaker, vil du finne at polytunnel gir et bedre voksende miljø for plantene dine frukt og grønnsaker trives. De også gi mer plass, og trenger ikke noen glass erstattet når brutt.

Velg den riktige Polytunnel

Velge og kjøpe den riktige polytunnel for deg er en viktig faktor. Første ting å tenke på er størrelse. Generelt kan du velge forskjellige bredder og lengder i deler. Tenk videre om hvor mye du intentd bruke polytunnel å sikre at du får riktig størrelse for deg. Du øker din vokser som du ser suksess og hvis så du kan trenge mer plass i fremtiden. Så se etter kvalitet. Du din polytunnel til å tåle denne skiftende vær og fortsatt beskytte planter.

Så i konklusjonen, som det nye året begynner og et sunt kosthold kommer tilbake på prioriteringslisten, legge til denne listen Polytunnel hage. Du vil høste belønningene av tastier frukt, og selv tilfredsstillelsen av å vite du har vokst det selv.