Opplevelser i bakgården hagearbeid - Hagearbeid

Hagearbeid

Opplevelser i bakgården hagearbeid

Hagearbeid er en praksis som mange folk engasjere seg i, og jeg må innrømme at jeg er en av dem som liker det utrolig. Jeg elsker å få hendene mine i jorden og prøver å lokke nye vekst.

Det er mange ting som ikke interesserer meg om denne aktiviteten, minst som blir å nyte fruktene av mitt arbeid. Ingenting smaker ganske lekker som en frisk plukket tomat eller andre råvarer som kommer rett fra hagen. De vakre fargene og herlig smak som ender opp foran meg på en plate er uforlignelig. Det er sikkert vanskelig å matche dem med masse dyrket og tidlig plukket varianter som er vanligvis tilgjengelige på supermarkedet.

Med din egen hage er det ikke nødvendig å ta grønne tomater og andre grønnsaker i kjølelager eller tvinge dem til å modnes kunstig når det er noen modning i hagen hver dag. Ikke noe taktslagene smaker opprettet naturlig som produserer modner rett i din egen bakgård kjøkkenhage.

Eneste er ikke alle har hage plass. Enten det eller familie og kjæledyr har tatt dem over etterlot ingen plass for å skape en hyggelig hage lapp. Når dette skjer, det er ingenting igjen for å gjøre for de med en hankering for velsmakende hjemmelaget grønnsaker og det er å være kreativ.

Det er akkurat hva jeg gjør. Mens det er sant at jeg fikk litt fet i de siste par årene og omgjort min bakgård til en fin liten kjøkkenhage, var det bare ikke nok for meg. Dessuten jeg blir eldre og komme ned og skitne i jorden på mine hender og knær er bare ikke noe jeg vil gjøre lenger.

Noen lurer kanskje på hvordan jeg skal tilfredsstille min kjærlighet til min favoritt aktivitet hvis jeg ikke skal være grave opp min hage. Vel, det er lett å besvare. Jeg skal bygge noen hevet senger og skape noen store beholdere for å holde jorda slik at jeg aldri må bøye seg eller komme ned på kne, tending hagen min igjen.

Dette har vært en drøm av meg lenge, men det var aldri nok tid eller penger til å investere i prosjektet. Gode nyheter, jeg nå har tid og vet hvordan å bygge min hevet garden uten å bruke en formue. Jeg tror dette er hva jeg er mest begeistret. Det tok lang nok å finne ut, men nå som jeg har jeg chomping på litt for å gi den en prøve.

Mitt mål er å bygge opp senger fra grunnen opp, og noen frittstående strukturer som er opp fra bakken. Som tiden går, vil jeg være i stand til å finne ut hvilke som fungerer best for meg. En ting er sikkert jeg vil ha en ball gjør det.