Lær hvordan å vokse bonsai - Hagearbeid

Hagearbeid

Lær hvordan å vokse bonsai

Pleie og øke bonsaitrær tar tid, innsats og ekspert omsorg. Om liten av vekst er de vakre trærne beundret fra alle forskjellige typer mennesker. De alle har felles interesser i bonsai og ta ekspert omsorg å holde seg frisk og sterk.

Om økende bonsai er forskjellig vokser noen andre plante de har mye til felles med vanlige trær. Det finnes spesielle teknikker som holder dem liten; Hvis disse teknikkene ikke ble brukt da forblir anlegget bare som et vanlig tre. Bonsai ble først dyrket i Kina der økende bonsai var en spesiell art. I dag er det fortsatt referert til som en kunst. Kunst ble mer populære det kommet til Korea og Japan og endelig den vestlige verden skjønte skjønnhet bonsai.

Når du foretar økende bonsai vil du innse at det krever spesialkunnskap av ulike typer trær. Eksperter som dyrker vakre bonsai forstå disse teknikkene, men som en nybegynner er det lett å lære. Du vil forstå over tid hva trær blir lite og sunn spesielt beholdere og hvilke betingelser passer hva treet. Av nøye overvåking av veksten av bonsai vil det gi års glede for deg.

Når du begynner å lære bonsai du vil innse at hvis en bonsai treet var fast i bakken og dyrket som en vanlig tree - ville det være en normal treet. Bonsai krever begrensede mengder av plass i potten eller beholderen som de vil vokse så de forblir liten. Rotsystem kan være små og spre ikke så de forblir miniatyr.

På grunn av rotsystemet gjenværende små betyr dette vannet og næring til treet er begrenset. Så du må se etter bonsai og har en vedlikehold rutine; de fleste bonsaitrær er holdes fuktig hele ganger men jord bør ikke bli våt. Hvis jorden blir våt deretter bonsai kan bli infisert med sopp eller begynner å råtne. Derimot vil bonsaitrær dø hvis de er for tørr i perioder.

Bortsett fra riktig bolig og fuktighet i jordsmonnet er en annen komponent til økende bonsai hvordan du beskjære eller trimme bonsai. Du vil finne at noen trær krever at du trimme og sviske på bestemte tider av året. Andre vil kreve beskjæring på bestemte tider på året. Hvis du beskjære eller trimme en bonsai feil så det vil sikkert ikke trives, og kan selv dø. Du kan kjøpe allerede nøye kultivert gangen dukker de som år så du ikke trenger å bekymre seg om slike ting. Men glede ser du plante vokse bør oppveier eventuelle bekymringer.