Den nye alderen av hagearbeid - aquaponics - Hagearbeid

Hagearbeid

Den nye alderen av hagearbeid - aquaponics

Nå i det tjueførste århundre, tradisjonelt landbruk endres hver dag - folk har mindre tid, mindre plass, og noen ganger mindre penger.

Men selv med disse vanskeligheter, kan du fortsatt ha en blomstrende hage, bokstavelig talt voksende hva du vil, når du vil, hvor som helst.

Hva hvis jeg fortalte deg at etter å sette opp et veldig enkelt system, ikke ville du trenger å gjøre én ting mens planter vokse til de er klar for innhøsting? Hva hvis jeg fortalte deg som samtidig kan du øke din favoritt type fisk? Hva hvis jeg fortalte deg at barn, voksne og eldre vil elske å ta del av dette?

Det er hva du får med Aquaponics. Enkelt sagt, Aquaponics vokser en hage, heve fisk, og fôring hagen med vannet fisken lever i. Dette gjør en veldig full fryser, hele året, og tonnevis av moro. Barn liker å se fisken og planter vokse sammen, de liker å mate fisken, og de vil definitivt liker å lære om forholdet involvert.

Du kan gjøre dette hvor som helst, i hvilket som helst volum. Vi har hatt systemer der vi vokste en plante med en fisk, og vi har også hatt systemer der vi har reist 300 fisk og tusen potter av salat. Det er alt opp til deg!

Her er noen grunner til hvorfor Aquaponics er raskt blitt en av de ledende trendene, og hvorfor det er bedre da Hydroponics.

Med Hydroponics må du gi plantene alle typer kjemikalier simulere hva de ville få fra jorden og solen. Dette gjør dem uorganisk, for ikke å nevne smak forskjellige. Stol på meg, kan du smake forskjellen. Vi har nylig gjorde en studie med 7 frivillige. Hver fikk en agurk, en pepper, jordbær og en håndfull av grønne bønner - to ganger. Ene ble dyrket i et system Hydroponics, den andre ble dyrket i et Aquaponics-system. Alle 7 frivillige enige om at, uten å vite hva var hva de produserer vokst Aquaponics systemet smakte bedre. Alle 7 sa også at de råvarer dyrket i Hydroponics systemet bare smakte utvannet.

Aquaponics er mer gunstig er enkel. Fisken spiser alle slags ting - sukkermais, salat, alger, bugs, ormer, ørekyt - de produserer så gunstig avfall. Dette forblir i vannet, hvilke er så pumpet til planter. Det er derfor du aldri vil se en "svak" ser Lilly pute!

Valget er enkelt. Du og din familie ta barna til skolen, arbeider full tid jobber, ha ekstra curricular aktiviteter - du har ikke alltid tid til å vokse salat eller jordbær innendørs. Inntil nå. Med Aquaponics-systemet, kan du bokstavelig talt sette den og glem det. Vel, foruten mate fiskene!