5 trinn for å opprettholde kvaliteten på plenen - Hagearbeid

Hagearbeid

5 trinn for å opprettholde kvaliteten på plenen

Beholde plenen trenger ikke være en vanskelig eller tidkrevende prosess. Sette på plass rett planen av omsorg for plenen bør det være mulig å nyte en plen for grønt og frodig året rundt. Nedenfor er flere trinn for å hjelpe med å forbedre kvaliteten av plenen -

Gi riktig mengde vanning

Et betydelig skritt for å opprettholde kvaliteten på gresset kommer fra å gi riktig mengde vann. En godt vedlikeholdt plen er enkelte til nytte heller komme over vannet eller under vannet. I sannhet er en hage plen mer i stand til å takle en lengre tørt vær enn en komplett flom. En plen trolig ha nytte av vanlige vanne med tre fjerdedeler til en tomme gangen. Et ønsket tidspunkt til vann er tidlig på morgenen siden dette betyr mindre vann fordamper. Unngå vanning sent på kvelden, siden dette kan la gresset overdrevet våt over lengre og mer utsatt for sykdom.

Gjødsle plenen

En plen er sikkert å fordel fra to eller tre programmer av høy kvalitet gjødsel per år. En viktig tid å legge næringsstoffer til plenen er i vår og høst perioder.

Dethatch og aerate ofte

Et område som ofte neglisjert gjelder dethatching og aerating plenen. Begge disse jobbene er viktig å opprettholde utseendet og oppmuntre fremtidig vekst. En plen sannsynlig å oppleve høy foten trafikk eller basert på leire jord er sikkert å dra fordel av lufting prosessen en eller to ganger per år. Det hjelper også for å fjerne bygge opp av Tekke på overflaten av jorden, siden dette er trolig avta næringsstoffer og vann nå rot strukturen.

Ta kontroll av ugress

En sunn plen er sikkert å ha minimal ugress på plass. Siden ugress komplett med fuktighet og næringsstoffer i jorden er det avgjørende å ta de nødvendige tiltak for å begrense deres evne til å få et fotfeste i hagen. Vanlig vedlikehold bør mener det er mulig å dra ugress for hånd, men bør de begynner å komme ut av kontroll kan det være nødvendig å behandle de store områdene med en organisk eller kjemisk-baserte Luke kontrolløsning.

Bruk høyre klippe praksis

En vanlig klippe gresset er sikkert å opprettholde en bedre kvalitet plen. En ideell høyde for lawn er i størrelsesorden 2 til 2,5 tommer. Selv om dette kan variere med type gressfrø plantet, så det fordeler for å klippe gresset i tråd med anbefalingene for bestemte gresset.