5 poeng å vurdere når du kjøper gress - Hagearbeid

Hagearbeid

5 poeng å vurdere når du kjøper gress

Den bestemte typen gress valgt er sikker på å ha en betydelig innvirkning på langsiktig kvalitet og helse av plenen og tiden som er nødvendig for å opprettholde den. Ved å planlegge nøye installasjonen av plenen i begynnelsen, vil du sette deg selv i en bedre posisjon til å nyte en grønn og frodig landskap. Her er flere punkter å huske på når du kjøper gresset for plenen-

Jord tilstand

Hvis ønsker å se lovende vekst med fersk plenen er det viktig å starte med de rette grunnforholdene. Jordtype kan variere betydelig, så det er nødvendig å matche typen sandstrand, rik fuktig humus, tørr, steinete eller lignende jord med forskjellige gress med i hagen.

Vann

Et viktig aspekt å vurdere er knyttet til vann. Hvis bor i et område som er sannsynlig å oppleve problemer med tørke, er det svært gunstig å handle for gresset kunne trives i disse vanskelige forhold. En gress-type som er i stand til å gå sovende gjennom de tørre perioder er sikker på å være et ideelt alternativ.

Soling

De fleste av gresset frø fordel om igjen for å vokse i områder som oppleve full sol. Men for hagen med høye trær og delvis skygge, er det nødvendig å bruke gress variasjonen som kan håndtere de skyggelagte områdene. I de fleste tilfeller er de skygge tolerant gress en kombinasjon av flere forskjellige gresset å produsere et mer robust utvalg kunne produsere vekst under alle forhold.

Torv bruk

Et ytterligere problem å vurdere i forhold til mengden av plenen er sannsynlig å oppleve. En godt brukt plen med barn og kjæledyr i familien er sikkert må være mer slitesterk og fleksibel. Gresset varianter spenner fra skal tåle regelmessig bruk de beregnet for Vis bare.

Vaktmester

Det hjelper også å vedlikehold aspekter ved planlegging erstatning plenen. For eksempel en robust gress som centipede gresset er lavt vedlikehold og krever minimal oppmerksomhet i forhold til befruktning, klipping og vanning. Mens en gress-skriver som er den flerårige ryegrass mye mer etterspurt oppmerksomhet å opprettholde utseendet grønn og sunn.

Alle av gjør sikker å putte i tid og innsats til forskning plenen markedet er det mulig å innlegge sted riktig type frø å matche de spesifikke bruksforhold i lokalområdet.