Spre planter-de 3 største feilene å unngå når spre planter - Hagearbeid

Hagearbeid

Spre planter-de 3 største feilene å unngå når spre planter

Spre planter er en hyggelig hobby. Det kan også være en lønnsom virksomhet. Her er de 3 største feilene å unngå når spre planter og hvordan unngå dem.

Feil #1-tenkning for liten

Mange folk gjør feilen å tenke de bare trenger en veldig liten plass å utbre planter. Selv om du ikke trenger et stort område, trenger du å tenke på alle aspekter av anlegget forplantning.

Jeg utvidet min forplantning området to ganger i de to første årene. Heldigvis hadde jeg planla videre og gjorde at jeg forlot utvidelsesmuligheter.

Hva du skal gjøre i stedet

Området trenger ikke å være store, men må planlegges forhånd for å unngå avbrudd. Er du nesten garantert å utvide forplantning bestrebelser innen det første året eller to så vær sikker på har nok plass til å gjøre dette.

Områder må planlegges for å spre, kompost, sette potteplanter, salgsdistrikt, etc. Alle disse områdene skal lukke for å unngå unødvendige gå eller reiser mellom områder.

Feil #2-spre uten riktig kunnskap

Spre planter er ikke ekstremt vanskelig. Men gjøre noen folk det uten å vite det lated tid av året, skjæring og beste utryddelsen metode for anlegget de er heie. Dette fører ofte til feil uten Bjørnson å vite hvorfor.

Hva du skal gjøre i stedet

Å være en vellykket Bjørnson krever kunnskap. Denne kunnskapen kan finnes i bøker, videoer, artikler online og online opplæring.

Dirr manuell av Woody landskap planter er en av de beste bøkene om spre planter rundt. Denne boken er et must hvis du ønsker å være en vellykket Bjørnson.

En annen flott bok er The referanse manuell av Woody anlegget overføring av Dirr.

Feil #3-spre uten skikkelig utstyr

Du må tenke spre planter som en jobb. En politimann tenke ikke på skal arbeide uten skikkelig utstyr; en uniform, merke, pistol, etc. du bør også være forberedt når du går for å arbeide spre planter.

Hva du skal gjøre i stedet

Noen gjøre undersøkelser for å finne ut hvilket utstyr som trengs. Hånd pruners, heie media, heie hormon, en dedikert forplantning området, og for avansert eller profesjonell propagators, en misting system er alt nødvendig utstyr. Avhengig av din spesielle omstendigheter, kan du ikke trenger så mye utstyr som noen andre.

En misting system er nødvendig hvis du skal overføre planter på en større skala og selge dem.

Ikke gjør disse 3 store feil vil gjøre forplantning arbeidet mye morsommere og lønnsom.