Holder en hagearbeid kalender? - Hagearbeid

Hagearbeid

Holder en hagearbeid kalender?

Kanskje fikk du en kalender eller en journal til jul. Vet du ikke hva jeg skal gjøre med det? Januar er det perfekte tidspunktet å starte en hagearbeid kalender. Alle typer kalender eller journal du foretrekker vil fungere, men det trenger å være noen plass til å skrive notater og observasjoner.

Fordelene ved å holde en hagearbeid kalender virkelig bli mest åpenbare over tid. Hvis du vil gå til en kalender eller journal og ser tilbake noen år kan få avklaring på noen av din nåværende hagearbeid quandaries.

Har du mistet anlegget koder eller er du prøver å huske navnet på dette anlegget du bare visste ville være perfekt for en plass i hagen din? Har du noen gang hatt noe spire at du ikke kunne identifisere? Bør du trekke det eller la det vokse og muligens bli et problem? Jotting ned frø og planter du putter inn i hagen din hvert år kan noen ganger hjelp du avklare disse quandaries, spesielt hvis du også gjøre oppmerksom på hvor de ble plantet. Det har vært flere ganger at jeg ikke kjenner igjen noe som spiret i min hage. En titt tilbake på en kalender eller journal løst vanligvis puslespillet.

Jeg foretrekker en god hengende papirkalender. Må ha ganske store firkanter for hver dag i året for å ha plass til å skrive ned tilstrekkelig notater. Og det må også henge et sted det kan lett bli sett når du går ut i hagen. Jeg knytte en streng til en penn eller blyant og henge den ved siden av kalenderen.

Foruten å merke plasseringene og typer planter eller frø, annen informasjon kan inkludere ting som kilden til anlegget (selskapet, venn, plante swap, handel, foraging) og spesielle ønsker anlegget kan ha. Hvis du bruker en journal, kan du gjøre skisser av senger eller hager. Jeg har en venn som skriver dikt inspirert av hennes hage og jots det i en journal hun bærer langs som hun går henne eiendom.

Noen mennesker foretrekker å holde en hagearbeid kalender på datamaskinen. Disker og minnekort er liten og lett å lagre. I den forbindelse er mye lettere å holde enn papir kalendere og journaler. Men liker jeg holder en kalender eller journal i mine hender og nyter minner det vekker. Pluss det kan være vanskelig å lage skisser med på en disk eller minne.

Når året er nye, kan været kaldt, og din hage muligens dekket i et teppe av snøen, starter en hagearbeid kalender være den perfekte tingen å hjelpe lindre vinteren blahs. Det er både spennende og oppmuntrende å drømme om hvordan hagen blir årstidene. En journal eller kalender er et perfekt sted til å notere ting du vil plante, nye varianter du ønsker å prøve, og hvordan du vil hagen din senger og landskapsarbeid å se. En hage kalender kan definitivt øke både utseende hager og moral.