Fastsettelsen av verdien av teak møbler - Hagearbeid

Hagearbeid

Fastsettelsen av verdien av teak møbler

Det er få hjem tilbehør eller møbler realistisk ansees som holder den første verdien eller verdsette. Ekte høykvalitets teak vil faktisk glede som det aldre. Hvis du er heldig å ha vært mottakeren av antikk teak tremøbler, avhengig av gjeldende kvalitet, kan du ha arvet et svært verdifullt møbel.

Hvordan kan jeg fastslå kvaliteten på min teak møbler?

Teak, blir en hardvedgulv er svært tett og tett kornet. Tre bør skal være uten flekker og knop og ikke bli malt eller beiset. Enten praksis vil skade tre og redusere sin levetid (teak kjent å vare i generasjoner i sin naturlige tilstand) siden maling eller flekker vil forsegle i rike teak olje. Hvis teak er malt eller beiset, kan det være mulig å gjenopprette skogen til sin opprinnelige tilstand.

Se på korn av skogen. Høyeste kvalitet teak har et svært stramt korn, og glatt til touch og splinter gratis. Teak som har blitt forlatt utendørs vil slå fra rik honning-brun skyggen til en sølvfargede grå. Mange folk feil dette skyggelegge betyr at treet er skadet - og noen enda ta dette som et tegn på at det er nødvendig å male eller beis tre.

Hvis du er usikker om avgrensningsbrønn verdien av din teak møbler, kan du be at brikkene bedømmes av en profesjonell møbler appraiser. Kontroller at personen som du velger for å vurdere din teak er en som har verdsatt teak møbler.

Hvordan opprettholder jeg verdien av min teak møbler?

En av grunnene til at folk velger teak møbler er kvaliteten og lengre levetid teak. Teak er faktisk en møbler som kan sees som en investering.

Når du leter etter teak møbler, er kjøpe ekte teak fra anerkjente forhandler viktig. Noen mindre ansett forhandlere har vært kjent for å selge "teak-like" tre. Holde alle papirene fra innkjøp av teak stoler, bord eller utemøbler på et trygt sted å dokumentere den opprinnelige verdien og kjøpsinformasjon.

Aldri Velg eller flekken teak møbler. Dermed vil permanent skade tre. Hvis du ikke ønsker din teak å utvikle sølv patina, kan du bruke ekte teak olje bitene hindre tre endrer farge. Som for frekvensen av programmet, ta kontakt med forhandleren teak som anbefalte programmet frekvensen for klimaet.

Enten du kjøper teak møbler for en investering eller å bare nyte, du kan være trygg på at vil dine møbler være av høyeste kvalitet når du kjøper fra en pålitelig forhandler.