Er skur klar for vinteren? - Hagearbeid

Hagearbeid

Er skur klar for vinteren?

Vinteren er her, men er skur klar for det? Det kan være at du tar en risiko og tenker, "Jeg vil erstatte det neste sesong", men hvis det er din tankegang så du kunne ta en svært stor risiko faktisk som de siste to årene Storbritannia blitt truffet av noen av de tøffeste vintrene siden moderne postene begynte. Faktisk hvis du minnes i fjor, vil du vite at mye snø nå synes å være normen.

Enkelt sagt hvis du tar en sjanse med skur i vinter det er stor sjanse for at det ikke vil gjøre det uten problem. Saken om når en skur mislykkes på grunn av det er utover levetiden brukbare deretter når det mislykkes og la været i det tendens til å gjøre det raskt og ofte som ikke du ikke finner vannskader til neste vår når det er for sent å gjøre noe med det.

Så hvis du bor et sted som lider av tunge kontinental vær, og er på utkikk etter en ny hage skur, så hvorfor ikke velge å se og kjøpe lokalt?

Kjøpe fra en lokal skur-leverandør i ditt område har mange fordeler, først og viktigst du vil kjøpe en som er konstruert og bygd for regioner været med sin høye syklus av varme somre og harde vintre.

Dette er virkelig noe å ta i betraktning, som en god hage skur vil har blitt bygget med trykkbehandlet tømmer hele for å maksimere weatherproofing av skjulet.

Også er det mange fordeler å kjøpe lokalt, for eksempel gratis levering og lavpris installasjon hvis du nød den. Installasjonen er et verdig alternativ, så selv om du har tid og arbeidskraft til å gjøre det, en profesjonell installatør vil gjøre det på en brøkdel av tiden. Dette er en viktig faktor i vinter der hastighet er alt når det gjelder slo været.

Vannskader til røyter koster millioner over hele verden hvert år så ikke la det skje med deg i vinter, og kontroller at du erstatter det gamle skuret.

En ny trykkbehandlet modell vil se deg bra for et par tiår bruk behandles godt, og enda viktigere hvis det har vært bygd godt fra begynnelsen. Så før vinteren virkelig setter i, se på hva din lokale hage skur leverandører kan tilby deg, som du vil bli overrasket over store områder og stor tjeneste som de tilbyr sammenlignet med store DIY kjeder.